Techbi-Tools Machines de grootste Metallkraft Dealer

Techbi-Tools Machines de grootste Metallkraft Dealer van Techbi-tools Machines

Door: Techbi-tools Machines  13-06-2009

Techbi-Tools Machines de grootste Metallkraft Dealer
Met vertrouwen Metallkraft dealer.

Techbi-Tools Machines te Tiel, het machinecentrum van Nederland, is sinds lange tijd officieel dealer van Metallkraft. Binnen het verkoopprogramma is Metallkraft een gewenste aanvulling op het gebied van het zagen van metaal, en kunststof producten. ‘Zo’n oer Duits merk als Metallkraft willen we graag kunnen verkopen en leveren vanwege de bewezen kwaliteit’ aldus van Binsbergen. ‘Ook is het leveren van onderdelen goed geregeld bij Metallkraft’.

Het klemmen en zagen met een metallkraft zaagmachine is naar lange jaren nog steeds oerdegelijk het vertrouwd. Metallkraft zaagmachines worden in de praktijk toegepast op scholen, onderhoudswerkplaatsen, technische diensten en overheidsinstellingen.
Alle zaagmachines zijn uit voorraad of met een korte levertijd te leveren. Een krachtige elektromotor zorgt voor een stabiele en constante zaagsnelheid. De klem is stabiel en krachtig en kan zo nodig, zoals veel onderdelen vervangen worden, bij intensief gebruik.

Op de site van www.machinewinkel.nl staan de Metallkraft zaagmachines vermeld met de relevantie prijs informatie en technische gegevens.

Verder zijn er originele Metallkraft rollenbanen leverbaar. Al dan niet voorzien van een direct afleesbare aanslag.

Voor meer informatie Techbi-Tools Machines telefoon 0344-635382
Of ga eens kijken op onze site WWW.MACHINEWINKEL.NL