Techbi-Tools te Veenendaal, de machinewinkel van Nederland, heeft recent een nieuw pand betrokken in

Techbi-Tools te Veenendaal, de machinewinkel van Nederland, heeft recent een nieuw pand betrokken in van Techbi-tools Machines

Door: Techbi-tools Machines  13-01-2008
Trefwoorden: Bernardo, Epple, Kapema

Techbi-Tools Machines is een oud bedrijf wat zich toelegt op de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines en importeert het merk Epple.
Vanuit deze locatie kan er beter op de behoefte van de klant worden ingespeeld. Er is een eigen service dienst aanwezig die zo nodig op locatie onderhoud en reparatie kan uitvoeren. Machines die in het programma zijn opgenomen zijn:
vingerzetbank, freesbank, draaibank, cirkelzaag, lintzaag, boormachine, knipschaar, profielwals, slijpmachine, bandschuurmachine, compressor, uithoekmachine, houtbewerking machines, plaatschaar, rolbok, rolbaan, pers, kantenfrees, bandzaagmachine, stelling, etage vloer, interntransport, buizenpons, krachtcilinder, uitklinker, enz.
Op het nieuwe adres is een showroom aanwezig met zowel nieuwe als gebruikte machines. De showroom is door de weeks en op zaterdag na afspraak geopend.
Techbi-Tools Machines kan de volgende merken leveren: Epple, Bernardo, Maxx, JORG, Huvema, Quantum, Meta kraft, Optimum, kapema, contimac.
Het bezoek adres op afspraak is: Ravelijn 36 / 3905 NV / Veenendaal. T 0344-635382
Voor meer informatie Techbi-Tools Machines [email protected]

Trefwoorden: Bernardo, Epple, Kapema