Verkerk Garagebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zoelensepad 13 , 4003 EH Tiel, Gelderland

E-mail

Over Verkerk Garagebedrijf

Garagebedrijf Verkerk aan het Zoelensepad in Tiel is een autobedrijf waar vakmanschap, efficiëntie en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Tevens zijn ze aangesloten bij de Bosch Car Service.

Het pakket aan diensten is, zoals dat een garagebedrijf betaamt, breed en geen automerk of -type heeft geheimen voor de monteurs.

Allround wat de merken auto’s betreft, biedt garagebedrijf Verkerk de klant alle service en diensten die van een modern bedrijf verwacht worden. Onderhoud, reparatie, APK, leasen, schadeherstel, winterbanden, e.d., men kan er allemaal voor terecht. Bovendien zijn er een benzinestation en een wasserette.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Garagebedrijf-Verkerk-195937877503284/

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verkerk Garagebedrijf in Zoelensepad 13, Tiel Gelderland 4003 EH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Tiel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tiel Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tiel Gelderland, 4003 EH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815546]