Liemerije Locatie Dijkzicht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Daalderopstraat 2 , 6916 CA Tolkamer, Gelderland
De Achterhoek, Rijnwaarden

E-mail

Over Liemerije Locatie Dijkzicht

Pal aan de Rijndijk in Tolkamer vindt u het kleine en gezellige Dijkzicht. Dijkzicht is een rustige kleine afdeling met betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers. Er is veel aandacht voor de individuele wensen en behoeften van cliënten.
U vindt Dijkzicht op de begane grond van Lobede. In de drie huiskamers wonen in totaal twintig ouderen met dementie en drie cliënten met lichamelijke problemen. De afdeling is zo ontworpen en ingericht dat het dementerende bewoners houvast en veiligheid biedt.
Er is veel aandacht voor privacy, huiselijkheid en structuur. Dagelijkse en huiselijke dingen die bewoners gewend waren te doen, worden zoveel mogelijk voortgezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuinieren, vogels verzorgen en het doen van huishoudelijk werk.
Wij vinden het belangrijk dat partners, mantelzorgers en familie betrokken blijven bij de bewoners. Die betrokkenheid kan op verschillende manieren worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan assisteren bij de zorg voor partner en/of familie of helpen in de huiskamer. De medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Liemerije Locatie Dijkzicht in Burg Daalderopstraat 2, Tolkamer Gelderland 6916 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Tolkamer Gelderland, 6916 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818949]