Delicious Dishes, high tea workshops

Door: Delicious Dishes Workshops & Catering  06-07-2011
Trefwoorden: high tea workshops, kook workshops, bedrijf uitjes, familie uitjes, vrijgezel feesten, sfeervolle lo

    

Delicious Dishes

High tea workshops and catering

Op een unieke locatie in de fantastisch verbouwde boerderij kunt u op een AGA fornuis een originele ‘English Afternoon Tea’ klaarmaken. U wordt daarbij begeleid door de in Engeland geboren Wendy Koster-Hammick. De boerderij ligt midden tussen de landerijen van het mooie platteland van Tonden.

 

De ‘Afternoon Tea’ wordt in Engels thee servies geserveerd.  In de sfeervolle keuken heeft Wendy de tafel smaakvol gedekt. U kunt genieten van alles wat u zelf heeft klaargemaakt met heerlijke ‘English cups of tea’.

De ‘English Afternoon Tea’ kan ook in de tuin geserveerd worden. De borders zijn verrassend van kleur en doorkijkjes geven u een indruk van de ruimte op het Gelderse platteland. 

 

Er bestaat overigens ook de mogelijkheid voor catering van een ‘English Afternoon Tea’ of een lekkere lunch op de Hoeve ofbij u thuis. Heeft u interesse neem dan contact op om te bespreken hoe de activiteit geheel naar uw wens ingevuld kan worden.

Wil uw een eigen workshop op deze unieke locatie geven gecombineerdmet een heerlijke lunch of afternoon tea verzorg door Delicious Dishes, dat kan ook!            

Trefwoorden: high tea workshops, kook workshops, bedrijf uitjes, familie uitjes, vrijgezel feesten, sfeervolle lo

Contact Delicious Dishes Workshops & Catering

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share