Einde schooljaar, een nieuw begin voor bijles bureau EduXtra.

Einde schooljaar, een nieuw begin voor bijles bureau EduXtra. van Bijles Bureau Eduxtra

Door: Bijles Bureau Eduxtra  05-07-2008
Trefwoorden: Onderwijs, Training, Begeleiding

Het eerste jaar van bijles bureau EduXtra is succesvol afgesloten, er zijn veel middelbare scholieren geholpen met het behalen van het jaar en/of het eindexamen. Gedurende het afgelopen schooljaar heeft het bedrijf een groeiproces doorlopen, waarbij de procedures geautomatiseerd zijn zonder het persoonlijke contact uit het oog te verliezen. Hierdoor kunnen klanten nu nog sneller en efficiënter geholpen worden. Daar waar in het begin alleen de oprichters de bijlessen gaven, waren er tegen het einde van het schooljaar al bijna 30 freelancers die hen hierbij hielpen.

Dit succes heeft er mede voor gezorgd dat EduXtra ook buiten Tilburg actief is geworden. Klanten in de regio Eindhoven en Breda hebben inmiddels ook kennis kunnen maken met het bedrijf. Het komende jaar wil EduXtra gaan uitbreiden naar de regio's Utrecht, Nijmegen, Maastricht, Weert en Geldermalsen (Betuwe). Daarnaast zullen de huidige activiteiten in Eindhoven, Breda en Tilburg uiteraard worden voortgezet.

De beide oprichters van EduXtra, Bram Buyserd en Erik Verheijden, zullen dit jaar hun Master opleiding aan de Universiteit van Tilburg nog afronden, waardoor ze full-time beschikbaar zullen zijn om deze nieuwe, grote uitdaging aan te gaan. Gezien het reeds behaalde succes en de opgedane ervaring, voorzien ze een goede kans van slagen en gaan ze vol enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan.

Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.eduxtra.nl, of direct bellen met 06-47187053.

Trefwoorden: Begeleiding, Bijles, Economie, Educatie, Eindexamen, Examen, Examentraining, Havo, Huiswerkbegeleiding, Middelbare School, Onderwijs, School, Training, Vmbo, Vwo, Wiskunde