Trimenzo

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Maartenserf 85 , 7391 AG Twello, Gelderland
Veluwe, Voorst

E-mail - Geen ingevoerd

Over Trimenzo

Trimezo, Samen met u

Trimenzo is een moderne organisatie die de eigen Kracht en zelfstandigheid van de burgers ondersteunt door middel van het bieden van welzijn-, woon-, en zorgdiensten onder regie van deze burgers en/of hun naaste omgeving.
De doelgroep bevat alle leeftijden tenzij er sprake is van zuigelingen en jonge kinderen met specifieke hulpvragen die om specialistische deskundigheid vragen.
Het werkgebied is primair de gemeente Voorst maar kan zich langs de randen uitbreiden. Indien om volume- en exploitatieredenen een groter werkgebied gewenst blijkt te zijn, beperkt zich dit in eerste instantie tot de Stedendriehoek.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Trimenzo in Sint Maartenserf 85, Twello Gelderland 7391 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer 24-uurs service diensten in Twello Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Twello 24-uurs service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Twello Gelderland, 7391 AG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826135]