Entrea

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hengstdal 6 , 6574 NA Ubbergen, Gelderland

E-mail

Over Entrea

Entrea is een maatwerkvoorziening voor jeugdzorg (0-18+ jaar) en speciaal primair onderwijs (4-12 jaar) in de regio’s Nijmegen en Rivierenland. Entrea is een organisatie voor specialistische gezinsbehandeling en opvoedingsondersteuning, die binnen de jeugdwet aan de hand van een beschikking jeugdhulpverlening inzet. Onze hulpverleners zijn geregistreerde professionals. Zij werken volgens specifieke methodieken en kwaliteitseisen wat onze hulpverlening en onderwijs specialistisch en effectief maakt.

Kinderen horen thuis en in het regulier onderwijs, dat zijn voor ons belangrijke uitgangspunten. Dit betekent dan ook dat de gezinnen ons onderwijs, onze begeleiding en opvoedingsondersteuning zo dicht mogelijk bij huis kunnen vinden en dat deze ondersteuning zo kort mogelijk duurt. Onze motivatie komt voort vanuit de overtuiging dat kinderen in hun vertrouwde omgeving een veilige plek verdienen om op te groeien en zich te ontwikkelen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/EntreaHulpOndw

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Entrea in Hengstdal 6, Ubbergen Gelderland 6574 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ubbergen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ubbergen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ubbergen Gelderland, 6574 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827334]