Fysiotherapie Kinèsis Gezondheidscentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bogaardslaan 16 B , 7339 AH Ugchelen, Gelderland
Apeldoorn, Veluwe

E-mail

Over Fysiotherapie Kinèsis Gezondheidscentrum

De maatschap Kinèsis Fysiotherapie is opgericht op 9 januari 2006 en gevestigd aan de Bogaardslaan te Ugchelen. Binnen de maatschap is een enthousiast team van vier fysiotherapeuten actief met een heldere kijk op hun vakgebied. Team van therapeuten. Sinds 1 januari 2008 is het centrum flink uitgebreid waarna besloten is om door te gaan onder de naam Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum.

De therapeuten van het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum gaan uit van een actieve aanpak. Om die reden is gekozen voor de naam ‘Kinèsis’, dat afgeleid is van het Griekse woord ‘beweging’.
Onder deskundige begeleiding van een van de fysiotherapeuten werkt de patiënt zelf aan zijn of haar herstel. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een actieve aanpak een beter resultaat oplevert. Om deze actieve aanpak in praktijk te brengen beschikt het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum over een oefenruimte van ruim 100 m2 en een trainingszaal van ruim 100 m2.

Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum heeft een goed uitgeruste oefenruimte met kracht- en cardio-apparatuur die zeer geschikt is voor revalidatie. Deze toestellen zijn speciaal ontworpen om op een verantwoorde manier aan herstel te kunnen werken.
De trainingszaal bestaat uit een grote open ruimte met een spiegelwand die uitermate geschikt is voor looptraining, sportrevalidatie etc. Verder beschikt Kinèsis Fysiotherapie over verscheidene hulpmiddelen als oefentollen, ballen, dynabands en meer om aan uw herstel te kunnen werken.

Bij het Kinèsis Fysiotherapie Gezondheidscentrum kunt u ook uitstekend terecht voor 1-op-1 behandelingen. Onze therapeuten behandelen u dan in een van de behandelkamers.
Verder beschikt Kinèsis over een wachtruimte met koffie en thee, rolstoeltoegankelijke toiletten en kleedkamers met douchegelegenheid.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Kinèsis Gezondheidscentrum in Bogaardslaan 16 B, Ugchelen Gelderland 7339 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Ugchelen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ugchelen Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ugchelen Gelderland, 7339 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3728562]