Autobedrijf Ditters-Schweckhorst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Hogenkamp 19 , 7071 EC Ulft, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Autobedrijf Ditters-Schweckhorst

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft is een jong en dynamisch merkonafhankelijk autobedrijf. Voor reparaties, onderhoud en de jaarlijkse APK bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaren autotechnici werken met de modernste diagnoseapparatuur om alle elektronische storingen te kunnen opsporen en repareren. Jarenlange ervaring en deskundigheid staan hiervoor garant.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de in- en verkoop van alle merken auto´s, zowel nieuw als gebruikt. Mocht de door u gewenste auto of model niet voorradig zijn dan gaan we graag voor u op zoek.

Met een uistekende service, persoonlijk contact en "meedenken met de klant" zal elke autobezitter zicht thuis voelen bij Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft.

ERKENDE REPARATEUR
AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft ontving uit handen van AD Nederland het internationale kwaliteitslabel 'Erkende reparateur by Autodistribution International'.

Door het kwaliteitslabel is de automobilist ervan verzekerd dat het AD Autobedrijf beschikt over de meeste actuele kennis en dat het de beste kwaliteits-onderdelen monteert. Tevens laat het zien dat AD Autobedrijf Ditters-Schweckhorst voor alle relaties een betrouwbare partner is; een geruststellende gedachte voor de veeleisende automobilist.

DIAGNOSE SPECIALIST
Autobedrijf Ditters-Schweckhorst te Ulft heeft dinsdag 29 maart op de autovakbeurs in de RAI te Amsterdam het muurschild in ontvangst mogen nemen voor diagnose specialist 2011. Dit muurschild is aan 10 autobedrijven in Nederland uitgereikt.

Autobedrijf Ditters-Schweckhorst hoort bij de 10 best geschoolde universele autobedrijven van Nederland op het gebied van het oplossen van storingen en elektronische automobielsystemen. Door deze erkenning is voor de klant duidelijk dat dit autobedrijf zich onderscheid door hun vakbekwaamheid. Binnen het bedrijf wordt veel geïnvesteerd in scholing van al het personeel om zo op de hoogte te zijn van de meeste actuele kennis binnen de autotechniek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Auto New & Used Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Ulft Gelderland

Is Autobedrijf Ditters-Schweckhorst in de Hogenkamp 19, Ulft Gelderland 7071 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Financiering diensten in Ulft Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ulft Financiering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ulft Gelderland, 7071 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825860]