Stok Fysiotherapie Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stokhorsterweg 1 , 7071 DD Ulft, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Stok Fysiotherapie Praktijk

.Fysiotherapiepraktijk Stok uit Ulft is sinds 1982 bedreven in het behandelen en begeleiden van mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Deze klachten kunnen variëren van hoofdpijn tot blessures, van oedeem in het been tot ongewild urineverlies.
Onze specialisaties
Naast de algemene fysiotherapie, zijn onze medewerkers thuis in verschillende specialismen. Zo hebben wij experts in huis op het gebied van sportfysiotherapie, manueeltherapie, manueeltherapie voor zuigelingen, bekkenbodemtherapie, cranio-sacraaltherapie, oedeemtherapie, orofaciaaltherapie, revalidatie bij COPD en, vanaf juli 2015, Dry Needling.

Het doel van fysiotherapie is altijd om uw herstel verantwoord en zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat uw werkzaamheden, hobby’s of sporten weer kunnen worden opgepakt.
Fysiotherapiepraktijk Stok zet zich voor de volle honderd procent in om u te helpen de pijn te verminderen, de flexibiliteit van uw lichaam te bevorderen en uw klachten te verhelpen. Bovendien reiken we u handvatten aan die u helpen te voorkomen dat de klachten in de toekomst zullen terugkeren.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stok Fysiotherapie Praktijk in Stokhorsterweg 1, Ulft Gelderland 7071 DD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Ulft Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ulft Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ulft Gelderland, 7071 DD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824962]