Bedrukte tassen in alle soorten en maten

Bedrukte tassen in alle soorten en maten van Stravers Relatiegeschenken

Door: Stravers Relatiegeschenken  17-03-2011
Trefwoorden: Bedrukken, Promotie Artikelen, Reclameartikelen

Tassen zijn het ideale relatiegeschenk om uw merk, product of dienst mee te promoten. Niemand kan immers zonder een tas! Een goede, leuke tas wordt dagelijks meegesleept naar kantoor, naar school, naar de supermarkt, tijdens een dagje uit... noem het maar op! Dat betekent dat uw logo of reclameboodschap dagelijks onder de aandacht komt van vele mensen. Kies uit ons ruime assortiment tassen een leuk model en laat het door ons bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Uw relaties, klanten en/of medewerkers maken gegarandeerd reclame voor uw organisatie wanneer zij de door u geschonken tas gaan gebruiken.

Een bedrukte tas is de ideale reclamedrager.

Dagelijks ontvangen wij bestellingen voor het bedrukken van diverse tassen. Dat is niet zo vreemd, tassen worden namelijk dagelijks gebruikt en zijn tevens een zéér geschikt promotiemiddel. Er zijn zoveel verschillende tassen bij ons verkrijgbaar dat het wellicht lastig is om een goede keuze te maken. Een schoudertas, een rugtas, een promotietas of juist een leuke shopper? Alles is mogelijk! Zorg in ieder geval dat u helder voor ogen hebt aan welk model tas uw relaties het meest plezier beleven. Daarnaast is het handig uw budget te bepalen. Tassen zijn namelijk in verschillende prijsklasses verkrijgbaar.

Zakelijke tassen

Zoekt u een mooie tas voor uw zakenrelaties? Dan heeft u bij ons diverse keuzemogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende laptoptassen en laptopbeschermhoezen in verschillende prijscategoriën. Onlangs toegevoegd: een sleeve voor de iPad, verkrijgbaar voor een scherpe prijs. Vindt u een laptoptas wat beperkt qua opbergmogelijkheden? Dan kunt u beter kiezen voor een congres- of documententas. We hebben een aantal leuk geprijsde congrestassen in onze collectie promotie materiaal, ideaal om reclame mee te maken op beurzen, seminars of congressen. Mag het een tikkeltje meer kosten? Schenk dan een luxe trolley of koffer, ideaal voor op zakenreis. Laat de trolley of koffer stijlvol door ons bedrukken met uw bedrijfslogo en u heeft een geschenk in handen dat u met trots kunt weggeven aan uw zakenrelaties.

Promotietassen

Een tas is misschien wel het meest geschikte product om reclame mee te maken. U kunt bij ons diverse promotietassen bestellen en laten bedrukken. Deel uw bedrukte tas uit op de beurs, op een congres of op een festiviteit en u maakt gegarandeerd reclame voor uw bedrijf of organisatie. Bent u op zoek naar een zéér opvallende reclamedrager? Dan hebben we bijvoorbeeld eenvoudige en betaalbare  rugzakjes in neonkleuren met reflecterende strepen. Met deze tas valt uw logo zelfs in het donker op! Bent u milieubewust? Dan is documententas van gerecycled karton een aanrader. Wilt u graag promotie maken met een kwaliteitstas? Neus dan eens rond in onze collectie schoudertassen. Kortom: voor elk doel is er wel een promotietas te vinden in onze collectie relatiegeschenken.

Draagtassen en Shoppers

Een shopper of boodschappentas is het perfecte geschenk om weg te geven aan vrouwen. Boodschappen doen: het behoort vaak tot de dagelijkse bezigheden. Een goede, stevige shopper is daarbij onmisbaar. Kies voor een kleurrijke shopper met een opvallende, duidelijke bedrukking en alle ogen in de supermarkt zullen op uw tas (en dus op uw logo) gericht zijn. In ons assortiment draagtassen treft u naast traditionele boodschappentassen ook hippe en trendy modellen shoppers. Zo hebben we onlangs de shopper glamour aan onze collectie toegevoegd, een leuke en opvallende tas in metallic kleuren zoals goud of zilver. Een aantal van onze draagtassen is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen naar de dans- of sportschool, doordat ze groot zijn en afsluitbaar met een rits. Het grote voordeel van een shopper is dat ze omvangrijk zijn en uw reclameboodschap er dus groot op bedrukt kan worden.

Tassen bedrukken

Welke tas u ook kiest, het bedrukken van de bestelde tassen start pas als u akkoord bent me de PDF drukproef die u per e-mail ontvangt van ons grafisch team. Alle tassen worden in eigendrukkerij bedrukt, geheel naar uw wens. We maken gebruik van de modernste druktechnieken met nieuwe machines. Ons personeel beschikt over jarenlange ervaring, waardoor wij een kwalitatieve bedrukking kunnen garanderen. Bestel vandaag nog uw favoriete model tas en laat ze bedrukken met uw reclame!

Trefwoorden: Bedrukken, Beursmateriaal, Promotie Artikelen, Reclameartikelen, Tassen Bedrukken

Contact Stravers Relatiegeschenken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share