Verras uw relaties op een speciale dag

Verras uw relaties op een speciale dag van Stravers Relatiegeschenken

Door: Stravers Relatiegeschenken  14-03-2011
Trefwoorden: Relatiegeschenken, Geschenkartikelen, Promotie Artikelen

Het mooie weer is in aantocht en daarmee ook een aantal speciale (feest)dagen. Natuurlijk kan iedere dag een reden hebben om een geschenk weg te geven... Toch zijn deze bijzondere dagen hét uitgelezen moment om (zaken)relaties of werknemers in het zonnetje te zetten met een mooi geschenk. Daarnaast kunt op feestdagen ook prima uw organisatie promoten met een toepasselijke giveaway.

Om u op ideeën te brengen, hebben we de belangrijkste dagen voor u op rij gezet. De lijst vormt een goede checklist van de leukste geefmomenten. Momenten die u uitstekend kunt gebruiken voor promotie van uw merk, product of dienst, of om onder de aandacht te komen bij relaties. Elke (feest)dag zal worden aangevuld met enkele tips van onze kant.

April & Mei

1 april 2011 – Eén april, kikker in je bil
Eén april is elk jaar weer de grapdag van het jaar. Dé dag om vrienden en collega’s eens even flink voor de gek te houden. We hebben een aantal grappige artikelen in de collectie die bij uitstek geschikt zijn ter ondersteuning van een goede grap of stunt.
Tip: Spaarpot ‘in case of emergency’

12, 13 en 14 april 2011 – Week van de ondernemer
Als ondernemer bent u iedere dag bezig om uw bedrijf succesvoller te maken. De Week van de Ondernemer is al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Breng uw onderneming juist in deze week onder de aandacht bij (potentiële) klanten en relaties.
Tip: Luxe Schrijfmap Beauty

21 april 2011 – Secretaressedag
Elke derde donderdag van april is het secretaressedag. Tover speciaal op deze dag een lach op het gezicht van uw secretaresse door haar een elegant en smaakvol geschenk te geven.
Tip: Tassenhanger de Luxe

30 april 2011 – Koninginnedag
Elk jaar is heel Nederland op koninginnedag in oranjestemming. Over het gehele land zijn er activiteiten voor zowel oud als jong georganiseerd. Promoot uw organisatie in feestelijke stemming tijdens deze dag. Uw inzet zal worden gewaardeerd.
Tip: Spellenset 6-in-1

1 mei 2011 – Dag van de arbeid
De Dag van de Arbeid is een internationale feestdag op 1 mei die zijn oorsprong heeft in de strijd voor de achturige werkdag. Op deze dag staan we stil bij de rechten van de arbeider. Een goed moment om uw arbeiders een blijk van waardering te geven met een leuk geschenk.
Tip: Stijlvolle bureauklok

12 mei 2011 – Dag van de Zorg
Elk jaar, op 12 mei, wordt de Dag van de Zorg gevierd; in de volksmond wellicht beter bekend als de Dag van de Verpleging. Over de hele wereld worden medewerkers van zorginstellingen op deze dag extra verwend, omdat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg.
Tip: Nurse Watch

29 mei 2011 – Dag van het Park
Het groen in uw gemeente is van grote maatschappelijke waarde. Met de Dag van het Park kunnen gemeenten een groene belevenis creëren voor jong en oud. Promoot deze dag uw groene gemeente met een toepasselijk groen geschenk.
Tip: Thee Potloden

Trefwoorden: Cadeautjes, Geschenkartikelen, Groothandel Relatiegeschenken, Promotie Artikelen, Relatiegeschenken

Contact Stravers Relatiegeschenken

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share