Nationale Secretaressedag: 21 april 2011

Nationale Secretaressedag: 21 april 2011 van usbstick.nl

Door: usbstick.nl  29-03-2011
Trefwoorden: Groothandel, Relatiegeschenk, Bedrukken

 Zíj zorgt ervoor dat uw agenda wordt bijgehouden, ze verzorgt uw post, ze onderhoudt contacten met mensen binnen én buiten de organisatie en ze organiseert met regelmaat belangrijke bijeenkomsten. Zíj kan het onmogelijke binnen uw organisatie realiseren. Zíj lost op de loer liggende problemen op nog voor ze bij u terecht komen. Zíj is uw secretaresse.

 


Donderdag 21 april is het weer de Nationale Secretaressedag. De uitgelezen gelegenheid om uw steun en toeverlaat eens in het zonnetje te zetten. Uit uw waardering voor de dagelijks door haar verrichte werkzaamheden en schenk uw secretaresse een met zorg uitgekozen relatiegeschenk. Het aanbod in relatiegeschenken is groot en het is moeilijk om een cadeau te kiezen waar uw medewerkster oprecht blij mee is. Wellicht kiest u voor de bekende weg en valt uw keuze op een grote bos bloemen en een cadeaubon. Een veilige keuze, altijd goed. Bij zijn wij echter van mening dat het origineler kan!

 


Een secretaresse werkt dagelijks vele uren op een personal computer. Steeds vaker heeft zij een vaste desktop én een laptop. Zo heeft zij te allen tijde beschikking over de benodigde bestanden en kan zij ook tijdens de vergaderingen en zakenbijeenkomsten snel en doeltreffend te werk gaan. Maak het uw secretaresse nog gemakkelijker en schenk haar een origineel relatiegeschenk: de . Zo kan zij gemakkelijk bestanden tussen verschillende computers uitwisselen én backups maken van belangrijke documenten die niet verloren mogen gaan.

 


zijn er in vele soorten en maten. Het is dus niet gemakkelijk om een model uit te kiezen dat perfect bij uw secretaresse past. Bij helpen wij u graag bij uw keuze. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende ontwerpen: van een tot een .


Wilt u benadrukken dat u de veelzijdigheid van uw secretaresse zo waardeert? Dan is een een goede keuze. De leent zich niet alleen als opslag en transport van bestanden, maar beschikt ook een mes, nagelvijl, nagelschaar, lampje én pen. Zo heeft uw secretaresse voortaan alles bij de hand! Een ander geschikt, multifunctioneel model is de . Niet alleen heeft uw secretaresse zo alle belangrijke bestanden bij elkaar, ook kan zij aantekeningen maken én dingen toelichten met behulp van de laserpointer.


Kiest u voor een luxueus exemplaar? Neem dan eens een kijkje tussen onze . met schitterend afgewerkte, lederen behuizingen en metalen accenten. Allen voorzien van een Samsung of Hyundai kwaliteitschip en leverbaar in een luxe geschenkverpakking.


Ook wanneer u voor een symbolisch gebaar wilt gaan, kunnen wij u helpen. Eer uw secretaresse met een echte medaille. De in de vorm van een olympische medaille is vervaardigd uit metaal en leverbaar in de kleur die iedereen zou willen ontvangen: goud. Staat uw secretaresse op de eerste plek?

Trefwoorden: Bedrukken, Groothandel, Relatiegeschenk, Usb Stick