USB sticks als hulpmiddel in ziekenhuizen

USB sticks als hulpmiddel in ziekenhuizen van usbstick.nl

Door: usbstick.nl  27-07-2011
Trefwoorden: Groothandel, Relatiegeschenk, Usb Sticks

 

De USB stick wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt binnen de gezondheidszorg/ziekenhuizen als digitale brochure en/of medisch dossier met eventuele op- en aanmerkingen van de behandelend arts. De patiënt kan alles thuis nog eens rustig nalezen en heeft altijd de beschikking tot zijn of haar persoonlijk en up-to-date medisch dossier.

Zo biedt het Antonius Ziekenhuis, voor het eerst deze vakantieperiode, zwangere vrouwen hun medisch dossier aan op een USB stick. Het Antonius Ziekenhuis probeert op deze manier, door het inzetten van USB sticks, de communicatie tussen de zwangere vrouw en hulpverleners ter plaatse beter te laten verlopen.

Vooral de USB stick Spuit, USB stick Pilato en de Mini people, Midgets en Dudes i.v.v. een zuster, chirurg of dokter zijn populaire USB sticks binnen de gezondheidszorg. Bedrukt met het logo van uw instelling een zeer herkenbaar en branche gerelateerd relatiegeschenk.

Ook bestaat de mogelijkheid uw eigen USB stick te ontwerpen met de custom made service van usbstick.nl. Zo heeft usbstick.nl al een aantal maal de USB stick Sophietje geproduceerd als custom made USB stick voor het UMC St Radboud.

Trefwoorden: Bedrukte Usb Sticks, Groothandel, Groothandel Usb Sticks, Relatiegeschenk, Usb Sticks, Usb Sticks Bedrukken,

Andere producten en diensten van usbstick.nl

Altijd al gedroomd van een gratis unieke USB stick in je eigen ontwerp? van usbstick.nl thumbnail
08-06-2011

Altijd al gedroomd van een gratis unieke USB stick in je eigen ontwerp?

Onlangs is usbstick.nl (onderdeel van Stravers Relatiegeschenken) een leuke actie gestart waarbij deelnemers kans maken op een gratis unieke USB


Val op met de USB stick Creditcard van usbstick.nl thumbnail
29-03-2011

Val op met de USB stick Creditcard

De USB stick in de vorm van een creditcard is een uitstekend visitekaartje namens uw bedrijf. De  stick heeft de vorm en grote van een échte creditcard en is dus eenvoudig mee te nemen in bijvoorbeeld uw portemonnee of creditcardhouder. Met dank aan zijn formaat leent de zich ook uitstekend om in te zetten bij mailings .


Nationale Secretaressedag: 21 april 2011 van usbstick.nl thumbnail
29-03-2011

Nationale Secretaressedag: 21 april 2011

Donderdag 21 april is het weer de Nationale Secretaressedag . De uitgelezen gelegenheid om uw steun en toeverlaat eens in het zonnetje te zetten. Uit uw waardering voor de dagelijks door haar verrichte werkzaamheden en schenk uw secretaresse een met zorg uitgekozen relatiegeschenk .


Maakt u de juiste keuze? van usbstick.nl thumbnail
24-03-2011

Maakt u de juiste keuze?

Dat het moeilijk is om uit het grote aanbod usb sticks de juiste keuze te maken begrijpen wij bij maar al te goed. Om u zo goed mogelijk te kunnen begeleiden in uw keuze, kunt u voor al uw vragen opnemen met ons deskundige verkoopteam .


De usb stick: de ideale reisgezel van usbstick.nl thumbnail
23-03-2011

De usb stick: de ideale reisgezel

U kunt uw bedrijf ook over de landsgrenzen onder de aandacht brengen door te kiezen voor een die perfect aansluit op uw bedrijf. Gaat u voor een standaard model in uw eigen huiskleuren en voorzien van uw logo of kiest u voor een branch gerelateerde ?


Het is weer lente! van usbstick.nl thumbnail
23-03-2011

Het is weer lente!

Schenk uw relaties een geschenk dat ze direct kunnen gebruiken: een USB stick met een groot geheugen. Ideaal om backups te maken van alle bestanden en zo met lege geheugenschijven het voorjaar in te gaan.


Stijgende prijzen usb sticks door de ramp in Japan van usbstick.nl thumbnail
14-03-2011

Stijgende prijzen usb sticks door de ramp in Japan

Ten gevolge van de aardbeving(en) en tsunami in Japan zijn de prijzen voor usbsticks tijdelijk flink gestegen...


Multitool van het moment: de USB stick van usbstick.nl thumbnail
15-02-2011

Multitool van het moment: de USB stick

De USB stick: niet alleen om data op te slaan en te transporteren. Nu ook voor meerdere doeleinden te geschikt, van schrijfwaar tot zakmes.


De USB sleutel Home: de sleutel tot succes van usbstick.nl thumbnail
03-02-2011

De USB sleutel Home: de sleutel tot succes

Bij begrijpen we echter dat er vraag is naar originele USB sticks die op korte termijn leverbaar zijn. Wij hebben onze voorraad per direct uitgebreid met één van onze : de . Deze sleutel(hanger) is dé voor onder andere makelaars, vastgoedhandelaren en woningcoöperaties.


Een goed(koop) relatiegeschenk? van usbstick.nl thumbnail
03-02-2011

Een goed(koop) relatiegeschenk?

Niet alleen zijn erg trendy, ze zijn vooral ook klein en lichtgewicht: ideaal om uit te delen of per post te verzenden. Alle uit onze collectie zijn geschikt om te bedrukken , waardoor ze uitstekend kunnen dienen als promotiemateriaal .


Valentijnsdag: het is weer bijna zover! van usbstick.nl thumbnail
20-01-2011

Valentijnsdag: het is weer bijna zover!

Verras uw relaties op Valentijnsdag met een gepersonaliseerde USB stick. U kunt een keuze maken uit vele verschillende uitvoeringen, waaronder onze USB stick In-Love. Al onze USB sticks kunnen worden voorzien van data.


10-01-2011

Op zoek naar een nieuwe manier om reclame te maken?

De USB stick is niet alleen reuze handig om bestanden op te slaan, hij is ook uitstekend geschikt om bedrukt te worden met uw eigen logo. Hierdoor is het een ideaal relatiegeschenk om uw bedrijf mee te promoten!


06-01-2011

USB sticks snel nodig? Levering binnen 1 week!

Op zeer korte termijn USB sticks nodig? Wij kunnen binnen 1 week leveren! Bezoek usbstick.nl voor meer informatie.


06-01-2011

Luxe USB sticks als directie geschenk

Op zoek naar een relatiegeschenk op directieniveau? Bezoek usbstick.nl en bekijk ons assortiment!