Kasteel Cannenburch

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Maarten van Rossumplein 4 , 8171 EB Vaassen, Gelderland

E-mail

Over Kasteel Cannenburch

Landgoed de Cannenburch ligt in het Veluwse dorp Vaassen. Het bouwhuis vormt het startpunt van een bezoek aan de Cannenburch. Hier maakt u kennis met de leefomgeving van het personeel van het landgoed: neem een kijkje in de negentiende-eeuwse woning van de rentmeester en krijg een impressie van het leven op de kasteelboerderij. In dit gebouw zit ook een landgoedwinkel. Het kasteel heeft een compleet interieur met schilderijen, porselein en meubelen uit de achttiende eeuw. Vijf portretten komen ‘tot leven’ en vertellen hun verhaal aan de bezoeker. Op de zolder wacht een bijzondere verrassing.

Kasteel, park en bouwhuis kunt u zelf bezichtigen met een audiotour. Rondleidingen onder leiding van een gids kunnen op aanvraag voor groepen worden gehouden.

Volwassenen kunnen regelmatig genieten van tentoonstellingen, exposities en themawandelingen. Speciaal voor kinderen worden schoolreisjes en kinderfeestjes georganiseerd.

Het statige kasteel is een schitterende trouwlocatie. Het is mogelijk om uw burgerlijk huwelijk te laten voltrekken in een van de sfeervolle zaal van het kasteel. Een receptie, lunch, diner of feest kunt u in het koetshuis houden.

Daarnaast is het mogelijk om in het koetshuis te vergaderen, lunchen, dineren of een feest te geven.

Kasteel Cannenburch is een locatie van Geldersch Landschap & Kasteelen. Donateurs van deze stichting hebben gratis toegang tot de zeven opengestelde kastelen en krijgen doorgaans korting op evenementen.

Kijk voor actuele (extra) openingstijden en activiteiten/evenementen op www.glk.nl/cannenburch.

Kasteel Apeldoorn; kasteel omgeving Apeldoorn; Kasteel Vaassen; museum Apeldoorn; museum omgeving Apeldoorn; kinderfeest Apeldoorn; kinderfeest Vaassen; schoolreis Apeldoorn; schoolreis Vaassen; trouwlocatie Apeldoorn; trouwlocatie Vaassen; feest in kasteel; receptie in kasteel; dineren in kasteel.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/kasteel-Cannenburch/194416397260347
Twitter: https://twitter.com/kasteelcb

Categorieën: Museums

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Vaassen Gelderland

Is Kasteel Cannenburch in Maarten van Rossumplein 4, Vaassen Gelderland 8171 EB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vaassen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vaassen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vaassen Gelderland, 8171 EB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821719]