Schildersbedrijf Van Triest

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsstraat 47 , 8171 BL Vaassen, Gelderland

E-mail

Over Schildersbedrijf Van Triest

‘Supertrots ben ik op ons team van 16 schilders en collega’s op kantoor. Zij zijn het die elke dag ons gedachtegoed handen, voeten en inhoud geven bij onze opdrachtgevers. Enthousiaste en betrouwbare mensen die betrokken zijn bij het werk, bij de opdrachtgevers en bij bewoners van opdrachtgevers’: Gerrit Jan van Triest.

Schildersbedrijf van Triest is in 1961 opgericht door Frits van Triest senior die samen met zijn vrouw het schildersbedrijf annex verf- en behangwinkel jarenlang heeft geleid. In 1994 heeft Gerrit Jan van Triest het schildersbedrijf overgenomen en in 2000 heeft Frits van Triest de verf- en behangwinkel uitgebreid tot woonwinkel, waar verf, behang, vloerbedekking en gordijn aangevuld worden door decoratieve woon- en cadeauartikelen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Van Triest in Dorpsstraat 47, Vaassen Gelderland 8171 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restauratie diensten in Vaassen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vaassen Restauratie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vaassen Gelderland, 8171 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824557]