Breuer Peter Installatietechniek VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spoorstraat 72 , 7051 CK Varsseveld, Gelderland
De Achterhoek, Oude IJsselstreek

E-mail

Over Breuer Peter Installatietechniek VOF

Peter Breuer Installatietechniek is een allround installatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Met 30 jaar ervaring, waarvan 12 jaar als zelfstandig ondernemer, is Peter Breuer in staat om voor al uw installatiewensen- en vraagstukken een passende oplossing te bieden.

In ons nieuwe bedrijfspand met goed gesorteerd magazijn op industrieterrein De Hofskamp te Varsseveld hebben we veel gebruikte materialen altijd op voorraad. De ruime werkplaats met aparte zinkstraat biedt ons de mogelijkheid om b.v. kwalitatief hoogwaardige dakgoten op maat te produceren.

Dat we allround zijn blijkt uit de grote verscheidenheid aan projecten die we afgerond hebben. Van complete badkamers tot installatiewerk voor nieuw- en verbouw, voor zowel bedrijven als particulieren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plumbers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Breuer Peter Installatietechniek VOF in Spoorstraat 72, Varsseveld Gelderland 7051 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Varsseveld Gelderland, 7051 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817404]