Böcker ladderlift Junior compact en snel tot 24 meter

Böcker ladderlift Junior compact en snel tot 24 meter van Böcker Nederland B.V.

Door: Böcker Nederland B.V.  12-04-2007
Trefwoorden: Verhuislift, Ladderlift, Bouwlift

Böcker ladderlift Junior is de compactste ladderlift in zijn klasse met een hefvermogen van 250 kg! Met een opbouwhoogte van 18, 21 en 24 meter en een hefvermogen van 250kg is deze ladderlift universeel inzetbaar voor elke brache. Door gebruik te maken van verschillende plateau's en hulpstukken kan deze ladderlift ingezet worden bij dakdekkers, aannemers, rietdekkers, steigerbouwers, leidekkers, verhuurders, onruimingsbedrijven etc. etc.

Door een zeer compact ladderpakket heeft de aanhanger slechts een transportlengte van 5 meter en een breedte van 1.30 meter is deze ladderlift achter bijna ieder voertuig te verplaatsen en gemakkelijk overal op te stellen.

De 18 meter ladderlift heeft een gewicht tot 750 kg en hierdoor heeft deze ladderlift geen eigen kenteken nodig. De 21 en 24 meter ladderlift hebben een totaalgewicht van 800-1100 kg en wordt geleverd met een eigen kenteken.

Voor de aandrijving kan men kiezen tussen een 230V electro-motor of een 13 pk sterke Honda-motor met electrische start.De bediening is eenvoudig en volledig hydraulisch.

Voor meer info: zie www.boecker.nl

Trefwoorden: Bocker, Böcker, Boecker, Bouwlift, Dakdekkerslift, Ladderlift, Ladderliften, Verhuislift,

Contact Böcker Nederland B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share