TCA Academy

Afdrukken

Is TCA Academy incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Voorstraat 70-72 , 5334 JV Velddriel, Gelderland
Betuwe, Maasdriel

E-mail

Over TCA Academy

TCA Academy staat voor Taoist Cultural Arts Academy en is een school waar meerdere facetten uit de Oosterse bewegingsleer worden geleerd. Met beweging wordt de uiterlijke beweging, maar zeker ook de innerlijke beweging bedoeld.

TCA Academy heeft zijn wortels in de Lee Stijl, een authentieke stijl die rijk is aan verschillende disciplines, en geeft als een van de weinige scholen in Duitsland en Nederland lessen in deze stijl. Deze site gaat vooral over de lessen in Nederland, op dit moment in Velddriel en Tiel.

In de Lee Stijl komt ook de gevechtskunst nog duidelijk terug; Feng Shou Kung Fu ofwel Tai Chi Defence, naast het hier in het westen wat bekendere Tai Chi , Qigong en Meditatie die vooral beoefend worden ter bevordering van ontspanning en gezondheid. Daarnaast wordt er ook les gegeven in andere stijlen Tai Chi, Qigong en Meditatie en zijn er Kids Kung Fu lessen.

Naast de wekelijkse lessen worden er ook regelmatig activiteiten/cursussen georganiseerd, of neemt TCA Academy deel aan evenementen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Velddriel Gelderland

Is TCA Academy in Voorstraat 70-72, Velddriel Gelderland 5334 JV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cursussen diensten in Velddriel Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Velddriel Cursussen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Velddriel Gelderland, 5334 JV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228672]