Innoforte Stichting

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 1 , 6881 TA Velp gld, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Innoforte Stichting

Innoforte is een serviceorganisatie voor overwegend ouderen. Service op het gebied van wonen, zorg en ontspanning. Onze filosofie is dat ouderen zelf de regie over hun eigen leven voeren.

Wie niet meer zelfstandig kan wonen, vindt bij ons een prettig plekje op één van onze mooie locaties. De ander heeft thuiszorg nodig of maakt alleen gebruik van personenalarmering. De volgende verzorgt zelf haar dementerende partner, maar heeft ook behoefte aan tijd voor zichzelf.

Zo heeft iedere oudere zijn eigen wensen voor zijn eigen dagelijks leven. Wij geven de service die dat mogelijk maakt. Wij staan voor vertrouwde zorg, deskundigheid, aandacht en nabijheid. Een (w)aardige oude dag is daarbij ons devies.

Onze naam is een combinatie van innovatief en forte. Innovatief is vernieuwend, Forte betekent sterk. Wij zijn sterk in vernieuwende en creatieve oplossingen. Kan niet, dat bestaat bij ons niet. Wij stellen alles in het werk voor uw (w)aardige oude dag.

Velp is onze thuisbasis. Hier staan ook onze uitstekend toegeruste woonvoorzieningen. Wij leveren zorg aan huis in de gemeenten Rheden, Rozendaal en Doesburg. Denkt u aan verpleegkundige zorg, huishoudelijke hulp, begeleiding en alarmering. Wanneer u dat wilt en zoals u dat wilt. Tijdelijk of permanent. Alleen overdag of juist ’s avonds, ’s nachts of in de weekenden. Wij werken letterlijk en figuurlijk bij u in de buurt!

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Velp gld Gelderland

Is Innoforte Stichting in Hoofdstraat 1, Velp gld Gelderland 6881 TA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Revalidatie diensten in Velp gld Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Velp gld Revalidatie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Velp gld Gelderland, 6881 TA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818823]