Mauritius - Le Meridien - Speciale aanbieding

Door: Falcon Travel  27-04-2012
Trefwoorden: Travel, Hotel, Tours

     Graag vieren we onze nieuwe samenwerking met Le Meridien Ile Maurice op Mauritius met een spectaculaire aanbieding. Dit schitterende hotel ontving al in 2010 en 2011 de prijs voor "Mauritius Leading Hotel". Bekijk onze speciale aanbieding voor de zomer van 2012!Le Méridien Ile Maurice staat aan het eind van een 1.000 meter lang ivoorkleurig zandstrand op het noordwesten van Mauritius aan de baai van Pointe Aux Piments. De fraaie tropische tuinen bieden een perfecte atmosfeer voor een romantisch verblijf of een heerlijke rust van de drukte in europa. Het hotel biedt een uitgebreide selectie van restaurants en bars en naast de heerlijke rust van zand en zee, een uitgebreid aanbod aan activiteiten zoals de Spa of duikactiviteiten.


De gastenkamers en suites bieden een ongeëvenaard uitzicht over de Indische Oceaan en de bergen van Mauritius. De Nirvana kamers, gelegen om een rustige lagune met een prive Infinity zwembad en eigen teras met uitzicht over de tropische begroeiïng. Le Méridien Ile Maurice werd recent onderscheiden als ''Mauritius Leading Hotel 2010 & 2011'' tijdens de World Travel Awards, een van de meest prestigueze prijzen in de reisindustrie wereldwijd.

(prijzen per kamer per nacht op basis van dubbele bezetting)

Verblijf tussen 22 april en 30 september 2012

Boek een double Deluxe room half pension en krijg vol pension - € 189,- per nacht

Boek een double Deluxe room vol pension en krijg all inclusive - € 245,- per nacht

Verblijf tussen 1 oktober en 31 oktober 2012

Boek een double Deluxe room half pension en krijg vol pension - € 195,- per nacht

Boek een double Deluxe room vol pension en krijg all inclusive - € 255,- per nacht

Trefwoorden: Hotel, Luxe Vakanties, Sterren Hotel, Tours, Travel

Andere producten en diensten van Falcon Travel

Hotels Wereldwijd! van Falcon Travel thumbnail
27-04-2012

Hotels Wereldwijd!

     Door ons wereldwijde netwerk en lage overhead, kan Falcon Travel u hotels aanbieden tegen gunstige prijzen, vaak zelfs goedkoper