Hotelier.nl - nieuwe site voor Hoteliers

Door: Recreatief. Nl  26-09-2006

ZEVENAAR, 20060922 -- Recreatief.nl blijft initiatieven opstarten ter ondersteuning van de online business voor hoteliers. Eerder dit jaar starte het Gelderse bedrijf van Christel Gieling en Rob Kraaijenvanger voor haar zakelijke netwerk de websites Congres.nl, en Vergaderen.nl, nu komt er een informatief portaal voor en door Hoteliers, Hotelier.nl.


"Wij krijgen al jaren vele vragen van onze hotel partners over allerlei WEB gerelateerde zaken, vertelt Rob Kraaijenvanger. "We hebben enige honderden hoteliers als partner, Hotelier.nl is een nieuw portaal met een webgids , hotel nieuws en actuele informatie over het WEB.

Steeds meer hotels verschuiven hun marketing budgetten richting het WEB en vinden zo tegen geringe kosten hun weg naar een hogere kamerbezetting.

Recreatief.nl is er voor de hoteliers en kiest voor een langdurig en krachtig partnership. We zoeken samen met de partner naar de beste prijsstelling en inhoud voor de arrangementen die we daarna optimaal integreren in ons netwerk.

Hotelier.nl maakt onderdeel uit van het netwerk van Recreatief.nl, de vrije tijd specialist in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in het Gelderse Zevenaar.


Contact Recreatief. Nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share