Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Enkweg 37 , 7383 CW Voorst gem Voorst, Gelderland

E-mail

Over Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV

Hofmeijer Voorst is een bedrijf dat zich in de breedte richt op alle voorkomende werkzaamheden binnen de vakgebieden van agrarisch loonwerk, grondverzet, sport en recreatie, cultuurtechniek en civiele techniek. Menig bedrijf in deze sector beschikt over indrukwekkende machines; het zijn echter de medewerkers die de kwaliteit van het afgeleverde werk bepalen. Hofmeijer Voorst beschikt over een gemotiveerd en deskundig team. Medewerkers hebben plezier in hun werk en dat straalt af op de kwaliteit van de dienstverlening.

Buiten het vertrouwde Loonwerk en Grondverzet is sinds een aantal jaren Sport, Civiel- en Cultuurtechniek een nieuwe, snelgroeiende en succesvolle sector voor Hofmeijer. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. Het aanleggen en onderhouden van sportvelden is een specialiteit waarmee Hofmeijer hoge ogen gooit. Voorzien van een modern specialistisch machinepark en enthousiaste ervaren medewerkers is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. de specialist voor sportvelden.Of het nu gaat om het onderhouden of realiseren van sportvelden, realiseren van nieuwe natuur, het ontgraven van een bouwput, aanleggen van verhardingen of riolering Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek B.V. maakt projecten tot een succes.

Ook in het onderhoud van de openbare ruimte speelt Hofmeijer een belangrijke rol. Wegen, bermen en sloten vormen het werkterrein waarbinnen onze medewerkers zich thuis voelen. Het maaien van bermen en slootkanten, het baggeren van watergangen geschiedt met geavanceerde machines.

Bij de aanleg van woonwijken, industrie-terreinen of sportaccommodaties is de afvoer van regen- en afvalwater een belangrijk aandachtspunt. Hofmeijer heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd in de aanleg van riolerings-systemen. Ook de gescheiden opvang en afvoer van regenwater versus afvalwater behoort tot de mogelijkheden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Earthmovers & Excavators

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek BV in Enkweg 37, Voorst gem Voorst Gelderland 7383 CW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Voorst gem Voorst Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorst gem Voorst Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorst gem Voorst Gelderland, 7383 CW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825377]