Vos Autobedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 54 , 7383 AS Voorst gem Voorst, Gelderland

E-mail

Over Vos Autobedrijf

U zoekt een nieuwe of een andere auto?

Een garage die klantgericht én betaalbaar is?

Of wilt u een busje of aanhanger huren?

Uw auto, camper, caravan en aanhanger onderhouden?

Of gewoon even uw auto wassen?

Dan bent u bij Autobedrijf Vos aan het juiste adres.

Wij werken met alle typen auto's en zijn full service, kortom op alle autovragen vinden wij een antwoord. En dat al meer dan 30 jaar!

Universeel ingericht.

Onze werkplaats is ingericht volgens de meest moderne eisen. We hebben verschillende high tech apparaten beschikbaar om uw auto door te meten en te repareren. Ook hierbij zijn we van alle markten thuis. We beschikken over uitleesapparatuur voor diverse auto's en zo zijn we dus universeel ingericht.

Auto wassen? Ook dat kan bij Vos.

Even de auto wassen? Het kan lekker dichtbij in Voorst. We hebben een autowashal waar U zelf uw bolide kunt wassen.

Vervangende auto.

We halen en brengen uw auto graag wanneer deze een onderhoudsbeurt nodig heeft. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar. U kunt ook net zo gemakkelijk een vervangende auto meekrijgen. U betaalt hiervoor alleen de brandstofkosten en geen extra kosten. Een normale service van de zaak, vinden wij.

Autobedrijf Vos is een echt familiebedrijf. Op 17 augustus 1976 startten Otto en zijn vrouw Henny de garage. Zoon Mark en schoondochter Angela werden ook actief in het bedrijf, Mark heeft het inmiddels overgenomen maar Otto is nog dagelijks aanwezig en ze hebben twee medewerkers Johnie en Marco.
Jarenlang kwaliteit leveren, betekent voor de familie Vos steeds meer werk en dus werd in 2006 de nieuwe, grote en moderne garage aan de Rijksstraatweg 54 in gebruik genomen. Een ruim opgezette werkplaats, voorzien van alle moderne technieken om nog beter te doen wat we al jaren deden: kwaliteit afleveren!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Car Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vos Autobedrijf in Rijksstraatweg 54, Voorst gem Voorst Gelderland 7383 AS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Voorst gem Voorst Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorst gem Voorst Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorst gem Voorst Gelderland, 7383 AS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816108]