Gastouderbureau Het Wheemhuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerard Doustraat 47 , 3781 EJ Voorthuizen, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gastouderbureau Het Wheemhuis

Gastouderbureau Het Wheemhuis

Begin volgend jaar willen wij graag van start gaan met een uniek, nieuw gastouderbureau voor kinderen met een intensieve zorgvraag. Wij willen bemiddelen tussen u de ouders en verzorgers van kinderen met een intensieve zorgvraag en gespecialiseerde pedagogisch begeleiders als gastouders.

Deze enquête is voor ons een onderdeel van het marktonderzoek.
De resultaten van de enquête zullen we gebruiken om o.a. te kijken waar u als ouder behoefte aan heeft, wat u misschien op dit moment mist en wat voor u de beweegredenen zijn om wel of niet voor gastouderopvang te kiezen.
U kan aan de enquête meedoen als u:
– In Nederland woont, of hier komend jaar naar toe verhuist,
– als u Ouder/verzorger bent van een of meerdere kinderen tussen 0 en 18 jaar met een intensieve zorgvraag, óf als u een kindje op komst heeft met een zorg intensieve toekomst.
– u voor uw kind(eren) opvang nodig heeft of momenteel gebruikt maakt van kinderopvang en/of gastouderopvang, of: in de toekomst denkt gastouderopvang nodig te hebben.
Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor ons eigen onderzoek. Gegevens worden niet verspreid, verkocht of aan derden afgegeven.
Het invullen kost hooguit 10-15 minuten tijd en is zeer eenvoudig. U hoeft geen adresgegevens, mailadres of andere persoonlijke gegevens in te vullen.
We hopen op een grote respons zodat wij straks een gastouderbureau kunnen starten dat volledig aansluit bij de wensen van u ouders en uw kinderen.

Hartelijk dank voor uw tijd en moeite.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gastouderbureau Het Wheemhuis in Gerard Doustraat 47, Voorthuizen Gelderland 3781 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderdagverblijf diensten in Voorthuizen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorthuizen Kinderdagverblijf per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorthuizen Gelderland, 3781 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827201]