Gold Line en Gold-Line-Europe op ISE 2007!

Door: Gold-line-europe  14-12-2006
Trefwoorden: Ise

Gold Line en Gold-Line-Europe zullen begin 2007 op de ISE beurs staan, van dinsdag 30 januari tot en met donderdag 1 februari. Deze beurs wordt gehouden in de RAI in Amsterdam, de Gold Line stand is nummer P40 gedurende de hele beurs.
Vertegenwoordigers meneer Martin Miller of Gold Line uit de VS, Professor Doug Jones van het Columbia College in Chicago en de heer Paul van den Brand van het Nederlandse Merconet zullen hierbij aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden. Ook zullen er een aantal producten worden gedemonstreerd.
Professor Jones zal moderne instrumenten voor akoestische metingen presenteren. Ook presenteert hij TEF (Tijd, Energie, Frequentie) analyses. Deze technologie wordt ook gebruikt bij de meest toonaangevende luidsprekerfabrikanten, akoestische ontwerpers van opnamestudio’s en theaters evenals installateurs van home theaters. Ook zal Professor Jones ook een impedantie meter die het benodigde aantal Watt in een geluidssysteem berekent laten zien. Dit instrument gebruikte het impedantie meting systeem om vast te stellen dat versterkers te zwaar belast zijn en dat de correcte transformators zijn aangesloten.

Trefwoorden: Ise