Gold Line opent een Europees hoofdkantoor!

Door: Gold-line-europe  11-12-2006
Trefwoorden: Audio, Meetapparatuur, Testapparatuur

Gold Line opent een Europees hoofdkantoor. Gold-Line-Europe is verantwoordelijk voor de landen Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Rusland, Nederland, België, Zweden, Turkije, Oostenrijk, Griekenland, Ierland, Finland, Portugal, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Oekraïne, Kazakstan, Slowakije, Kroatië, Luxemburg, Slovenië, Wit-Rusland, Bulgarije, Litouwen, Servië, Montenegro, Cyprus, Letland, IJsland, Estland, Azerbeidzjan, Bosnië en Herzegovina, Albanië, Georgië, Macedonië, Malta, Armenië, Moldavië, Andorra, San Marino, Vaticaanstad, Monaco en Liechtenstein.

Het eerste distributeurcontract is al ondertekend. Merconet is de distributeur voor de Benelux.

Het Europese hoofdkantoor zal de klanten en distributeurs uit Europa helpen. Omdat het hoofdkantoor in Europa is gevestigd is er geen tijdsverschil, alle vragen kunnen daardoor onmiddellijk worden beantwoord. Er is een speciale website voor Gold-Line-Europe, www.gold-line-europe.com. Deze site bevat een beveiligd gedeelte, dit is voor beveiligde informatie en software updates. Dit is speciaal voor de distributeurs. Het Europese hoofdkantoor zorgt voor persberichten, advertenties, nieuwsbrieven en beurzen in Europa.

De brede productlijn van Gold Line is de meest complete voor elk werk waar geluid wordt gebruikt. De productlijn bevat de volgende productgroepen:

- 10 Band Analog Analyzers
- 1/3 Octave Real Time Analyzers
- Intelligibility Analyzers
- Measurement Microphones
- Microphone Reference Calibrator
- Wireless Microphone Link
- Microphone Multiplexers
- Microphone Input Testers
- Noise Generators
- Privacy Masking Generators
- Sound Level Meters
- Impedance Meters
- Loudspeaker Test Instruments
- Feedback Detectors
- Reverberation Time Meters
- Headphones AMPS
- Acoustic Calibrators
- Audio Test Sets
- Amplifier Monitor Systems
- Sound Level Control Systems
- TEF System (Serial/HI/Parallel) Analyzers
- TEF Kits & ProKits & EZ Test Systems
- Home Theater ProKits & EZ Test Systems
- TEF Software
- PRL/ECT/TDS/PEQ & MLS Software
- Real Time Software
- Noise Level Analysis Software
- Home Theater Software
- Production Testing Software

Gold Line en Gold-Line-Europe zullen dit jaar op de ISE beurs staan, van dinsdag 30 januari tot en met donderdag 1 februari. Deze beurs wordt gehouden in de RAI in Amsterdam, de Gold Line stand is nummer P40 gedurende de hele beurs.
Vertegenwoordigers meneer Martin Miller of Gold Line uit de VS, Professor Doug Jones van het Columbia College in Chicago en de heer Paul van den Brand van het Nederlandse Merconet zullen hierbij aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden. Ook zullen er een aantal producten worden gedemonstreerd.
Professor Jones zal moderne instrumenten voor akoestische metingen presenteren. Ook presenteert hij TEF (Tijd, Energie, Frequentie) analyses. Deze technologie wordt ook gebruikt bij de meest toonaangevende luidsprekerfabrikanten, akoestische ontwerpers van opnamestudio’s en theaters evenals installateurs van home theaters. Ook zal Professor Jones ook een impedantie meter die het benodigde aantal Watt in een geluidssysteem berekent laten zien. Dit instrument gebruikte het impedantie meting systeem om vast te stellen dat versterkers te zwaar belast zijn en dat de correcte transformators zijn aangesloten.

Trefwoorden: Audio, Gold-line-europe, Ise, Meetapparatuur, Testapparatuur,