Hillstones

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Overhorsterweg 36 , 3781 ND Voorthuizen, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail

Over Hillstones

Hillstones is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in natuursteen, beton en terrazzo. We leveren keukenbladen van natuursteen en hebben een eigen productie van beton en terrazzo keukenbladen. Ook voor uw badkamer leveren wij producten van natuursteen, beton en terrazzo. Denk aan wastafels, douchewanden en vloeren. Aanbrengen van een nieuwe terrazzovloer of renovatie van een bestaande terrazzovloer bestaat ook tot de mogelijkheden.
Niet alleen voor binnenshuis leveren wij producten. Voor de tuin kan het ook heel goed toegepast worden, zo leveren wij mooie natuurstenen tafels. Kijkt u gerust op onze website en laat u inspireren door de foto's en mogelijkheden. Graag staan we u met raad ter zijde!

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo, Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hillstones in Overhorsterweg 36, Voorthuizen Gelderland 3781 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Voorthuizen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorthuizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorthuizen Gelderland, 3781 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3738952]