Merconet presenteert moderne testtelefoon!

Merconet presenteert moderne testtelefoon! van Merconet

Door: Merconet  24-09-2007
Trefwoorden: Merconet, Testtelefoon,

Technici en installateurs verwachten het nieuwste van een analoge testtelefoon. Ga met de tijd mee, samen met de TM25 van Merconet! Neem een kijkje naar de aspecten die dit instrument voor iedereen interessant maakt.

Dit veelzijdige instrument heeft een DTMF analyser, spanningsmeter, lusstroommeter en U-bus- en xDSL dataprotectie. Deze met één hand bedienbare testtelefoon geeft alle DTMF tonen weer, inclusief de A, B, C, D toetsen.

Deze testtelefoon is extreem hoogohmig waardoor deze geen invloed heeft op bestaande telefoonlijnen. Ook voldoet de TM25 aan de ARBO-wet. Tijdens het gebruik geen pijn in de nek dankzij handsfree werken met de oortelefoon en de ingebouwde luidsprekerversterker met drie volumeniveaus. De TM25 is uitstekend inzetbaar voor ongevoede telefoonlijnen.

Het LCD scherm heeft twee regels van elk zestien karakters. Op het scherm zijn onder andere de informatie over het Caller ID, het gebeld telefoonnummer, de polariteit van de telefoonlijn, toon- of pulskiezen en de batterij status zichtbaar.

De TM25 heeft druktoetsen voor nummerherhaling, flash, toon/puls en natuurlijk een telefoontoetsenbord! Er zijn acht geheugenplaatsen met elk vierentwintig posities voor nummers met namen en laatst gekozen nummer. Door het handheld formaat is dit product uiterst hanteerbaar. Tevens is deze testtelefoon spatwaterdicht.

De TM25 wordt inclusief oortelefoon en aansluitkabels in een heuptas met riemlus geleverd. Ook kan deze uitgerust worden met de optionele HN04 Hoofdtelefoon.

Trefwoorden: Merconet, Testtelefoon,