Nieuw: 6 Compacte OTDR's en zomeraanbieding bestaande OTDR's!

Nieuw: 6 Compacte OTDR's en zomeraanbieding bestaande OTDR's! van Merconet

Door: Merconet  15-07-2008
Trefwoorden: Certificatierapport, Merconet,

Merconet heeft het productpakket uitgebreid met 6 nieuwe OTDR's. Tevens zijn de prijzen van alle OTDR's in de zomermaanden verlaagd.

Met de OTDR's worden glasvezelverbindingen gemeten en gecertificeerd en wordt een certificatierapport gemaakt. De OTDR's meten de demping, het verlies, de verzwakking en breuken bij fiber en splices. De OTDR's zijn het perfecte gereedschap voor aanleg, onderhoud en herstel van kabels en zijn ook uitermate geschikt voor educatieve doeleinden. De OTDR’s hebben uiterst nauwkeurig en daardoor perfect te gebruiken in het laboratorium, Zeer compact en stevig voor gebruik in het veld, leverbaar voor Multimode en Single mode met ST of FC connector of beide. Deze OTDR’s wordt gebruikt in combinatie met een laptop of PC die is voorzien van een USB aansluiting. Deze OTDR’s heeft geen eigen voeding nodig omdat deze wordt gevoed via de USB aansluiting van de laptop of PC met een laag energie verbruik minder dan 200 mA.

Deze OTDR’s kunnen met de software via de laptop of PC worden bediend. Alle metingen worden in een duidelijk certificatierapport worden, weergegeven, opgeslagen, afgedrukt en geanalyseerd. Deze OTDR’s software is geschikt voor Windows 9x/NT/2000 en XP versies met Bellcore *.sor formaat.


EINDE PERSBERICHT

Trefwoorden: Certificatierapport, Merconet,