TiGO Thuiszorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Gerard Doustraat 47 , 3781 EJ Voorthuizen, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail

Over TiGO Thuiszorg

TiGO is een thuiszorginstelling, die ondersteuning biedt aan het zorg intensieve gezin (dit is een gezin met minimaal één kind wat langdurige en chronisch zorg en ondersteuning nodig heeft). Door op maat ondersteuning te bieden worden de gezinscompetenties versterkt met als gevolg dat de draagkracht van ouders, zorgintensieve kinderen en eventuele Brussen versterkt wordt.

TiGO thuiszorg sluit aan bij de eigen kracht en het probleemoplossend vermogen van deze zorg intensieve gezinnen. De professionele zorg, begeleiding en ondersteunende diensten zijn gericht en aanvullend op wat het gezin zelf kan. De ouders zijn hierbij de spin in het web, zij regisseren zelf de zorg in het gezin. TiGO is hierin coachend en ondersteunend.

Ouders kunnen dan geheel of gedeeltelijk zelf de zorg voor hun kind(eren) en hun gezin aan.
Het gezinsgericht werken betekent dat er – naast de ondersteuning van het zorg intensieve kind – ook expliciet aandacht is voor de praktische en psychosociale steun die nodig is om het gehele gezin (waaronder brussen) in balans te houden.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/thuiszorg.nl/
Twitter: https://twitter.com/TigoThuiszorg

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TiGO Thuiszorg in Gerard Doustraat 47, Voorthuizen Gelderland 3781 EJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computerservice diensten in Voorthuizen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorthuizen Computerservice per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorthuizen Gelderland, 3781 EJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827201]