Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bakkersweg 2 C , 3781 GP Voorthuizen, Gelderland
Barneveld, Gelderse Vallei

E-mail

Over Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen


Kent u al de mogelijkheden bij Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen?

Ieder mens is uniek of je nou groot klein, obees of slank bent Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen heeft voor iedereen een passende oplossing.

U kunt bij ons tegen aantrekkelijke prijzen producten in bruikleen krijgen en ook nieuw kopen. Bovendien kunt u bij ons, terecht voor gratis producten op basis van uw zorgverzekering. Zorg en Comfortwinkel Voorthuizen is daarmee het uitleenbedrijf voor de toekomst.

Misschien hebt u behoefte aan een hoog/laag bed, met een rustige houten uitstraling? Ook een nachtkastje nodig bij het hoog/laag bed? Maar ook voor een seniorenbed wat u makkelijk van elkaar rijd, kunt u terecht. Of wilt u toch een fauteuil op maat, eventueel met sta-op functie, in uw nieuwe kamer. Niet een fauteuil om alleen op te staan, maar ook om even lekker in te kunnen liggen met de benen omhoog…?

Uiteraard hebben wij niet alleen hoog/laag bedden en sta-op fauteuils in ons assortiment. Ook hebben wij seniorenbedden, rollators, handigheidjes voor in de keuken en badkamer, toiletverhogers, trippelstoelen, teveel om op te noemen. Oh, ja, ook sportbraces en producten voor borstvoeding zijn bij ons verkrijgbaar. Hebben wij het niet, dan zoeken wij het voor u op.

Heeft u behoefte aan hulp in de huishouding, iemand voor een klusje in of rond het huis, of heeft u aanpassingen in de badkamer nodig, of een scootmobiel op basis van de WMO? Kom eens praten over de mogelijkheden. Wij zoeken dan samen met u naar de beste oplossing.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zorg- en Comfortwinkel Voorthuizen in Bakkersweg 2 C, Voorthuizen Gelderland 3781 GP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webwinkel diensten in Voorthuizen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Voorthuizen Webwinkel per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Voorthuizen Gelderland, 3781 GP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820057]