Schildersbedrijf E J Oonk BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sieverdingweg 6 , 7134 NH Vragender, Gelderland
De Achterhoek, Oost Gelre

E-mail

Over Schildersbedrijf E J Oonk BV

Gediplomeerde vakschilders voor al uw schilderwerken

Schilderen gaat verder dan verven. Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een likje verf. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld. Maar bovenal om liefde voor het vak. Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Een knap staaltje vakwerk waarbij het object niet alleen verfraaid wordt, maar ook beschermd tegen de elementen en zo van een langere levensduur geniet.
6% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar!

Vanaf 15 september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd. U betaalt het lage BTW-tarief van 6% voor schilder- en stukadoorswerk indien de woning door particulieren wordt bewoond en de woning ouder is dan 2 jaar. Deze periode van 2 jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is. Garages, schuren, serres, aan- en uitbouw en tuinhekken vallen ook onder het begrip ‘woning’. Voorwaarde is wel dat zij zich bevinden op hetzelfde perceel als de woning. Dit betekent dat wij als AF-erkende onderhoudsspecialisten u geen 21% maar 6% factureren. Een besparing van 15% op de rekening aan woningonderhoud. Meer over de BTW-regeling.

Glasheldere offerte

Bij ons weet u precies waar u aan toe bent. Zo krijgt u een complete offerte waarin alle belangrijke aspecten helder zijn beschreven: de aard en omvang van de werkzaamheden, de materialen, de benodigde tijd, de planning, etcetera. Net zo helder zijn de afspraken over de kosten, waarbij de begroting is afgestemd op de algemene en specifieke kenmerken van uw opdracht.
Vaste garantietermijnen schilderwerk

Uiteraard zijn wij ook helder over de garantie op uitgevoerd werk. U krijgt minimaal 2 jaar garantie op het buitenschilderwerk en vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.
Topkwaliteit verfproducten

Als huismerk voeren wij Trimetal. Een betrouwbaar professioneel merk waar al meer dan 30 jaar mee wordt gewerkt.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf E J Oonk BV in Sieverdingweg 6, Vragender Gelderland 7134 NH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Vragender Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Vragender Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Vragender Gelderland, 7134 NH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825744]