Voedselbank rijdt nog dagelijks met trekkers van Kleyn

Door: Kleyn Trucks  11-06-2009
Trefwoorden: Voedselbank, Rtl4

KLEYN EN DE VOEDSELBANK
FF geen cent te makken

Eind 2008 heeft Kleyn Trucks meegewerkt aan het Programma “ff geen cent te makken”, waarin o.a. Rene Froger zich samen met zijn vrouw Natasja en zijn kinderen heeft ingezet voor de Voedselbank.

Niet zo zeer het leven van het gezin Froger in ‘de bijstand’ sprak ons aan, alswel de achterliggende gedachte: het inzamelen van artikelen voor de Voedselbank en het daarmee tegengaan van armoede in Nederland.
Voedselbank
De directie van Kleyn Trucks heeft twee trekkers overhandigd aan de Voedselbank en Rene Froger geïntroduceerd bij TIP Ge Capital en Van Kappel Groep uit Vuren. Ook zij hebben hun medewerking verleend in de vorm van het respectievelijk ter beschikking stellen van twee koel-vries opleggers en het voorzien van de combinaties van nieuwe banden en velgen.

De combinaties, die door ons tevens werden voorzien van belettering, zijn nu –een half jaar later-nog steeds bijna dagelijks onderweg, zo informeerde Clara Sies (Voedselbank Rotterdam) ons onlangs per mail: “Beide trekkers zijn door de weeks bijna dagelijks onderweg. Amsterdam, Den Haag, Tilburg en natuurlijk Rotterdam maken intensief gebruik van de wagens! En natuurlijk zijn ze helemaal in tact! De logo’s en slogan zitten er op en blijven daar ook op, te mooi om te vervangen!
Kleyn Trucks
Er is inmiddels een reparatie uitgevoerd aan een van de laadkleppen en dat is in goed overleg afgehandeld. We denken dus dagelijks aan jullie!”. Wij zijn nog steeds blij dat we meegewerkt hebben aan deze actie van de Voedselbank en een steentje kunnen bijdragen aan het distribueren van voedselpakketten onder mensen die niet meer rond kunnen komen van hun budget.
Kleyn Trucks
Einde persbericht.
Nadere informatie: Telefoon +31 183 66 82 22

Trefwoorden: Rtl4, Voedselbank