Ortel Mobile NV Belgium kiest Liquix voor het in de markt zetten van haar direct web reload channel

Ortel Mobile NV Belgium kiest Liquix voor het in de markt zetten van haar direct web reload channel van Liquix

Door: Liquix  22-08-2007
Trefwoorden: Ortel, Prepayment, Automatische Reloads

Liquix, een toonaangevende Europese value add service provider op het gebied van electronische reloads en betalingsverkeer is door Ortel Mobile NV Belgium gekozen voor implementatie van haar direct web reload channel middels het door Liquix gefacilierde direct reload platform. Binnen afzienbare termijn zal deze service ook worden aangeboden in andere landen als Nederland en Duitsland.

Het direct web reload channel via het door Liquix gefacilierde reload platform is gerealiseerd in goede samenwerking met Base Wholesale en maakt het voor Ortel-klanten mogelijk hun mobiele telefoon on line automatisch op te waarderen zonder enige verder actie van de klant..

Wilfred Rottier, Vice President Sales en Marketing van Ortel Mobile, zegt: “We zijn blij dat we dit produkt samen met Liquix in de markt zetten. Liquix is een gewaardeerde en innovatieve partij met een aanzienlijke staat van dienst en samen met hen zullen wij in staat zijn dit channel, en hierna ook andere channels, op adequate wijze in de markt te zetten, waarbij ons doel is het bieden van meer toegevoegde waarde en gebruiksgemak aan onze klanten.

Joggie Taute, CEO van Liquix, zegt “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Ortel Mobile heeft in onze capaciteiten voor het implementeren van het online real time web reload channel voor en namens Ortel Mobile. Het direct web reload channel is het eerste van een serie van direct reload channels dat door Ortel Mobile geintroduceerd zal worden. Hiermee zal Ortel Mobile haar ambitie om haar gewaardeerde klanten meer gebruiksgemak en toegevoegde waarde te bieden zeker waar kunnen maken.

Over Ortel Mobile: Betrouwbare mobiele telecommunicatie services van hoge kwaliteit aanbieden, speciaal gericht op Belgische inwoners met een andere nationaliteit en tijdelijk in Belgie verblijvende mensen met een etnische nationaliteit. Dat is wat Ortel Mobile in Belgie heeft gedaan sinds 2006. En zeer succesvol, omdat Ortel Mobile nu één van Europa’s grootste aanbieders van telecommunicatieservices is binnen de etnische markt. Ook in Nederland en Duitsland is Ortel Mobile een koploper in de mobiele telecom sector. Ortel Mobile heeft 65 fulltime medewerkers en behaalde een omzet van38 miljoen euro iin 2006. De begrote omzet voor 2007 is 80 miljoen euro. Ortel Mobile heeft kantoren in Antwerpen, Den Haag en Düsseldorf.

Over Liquix: Liquix is Europa’s meest innovatieve aanbieder op het gebied van prepay reloadservices, betalingsservices en value storage systemen, zoals giftcards. Liquix is de drijvende kracht achter prepaid en mobiele handel, waarbij de beste technologieen in één totaal servicegericht pakket worden gecombineerd. De kern van alle Liquix services is een betalingsinfrastructuur die is gebouwd op de state of the art software van Postilion en Stratus hardware. Deze combinatie verzekert betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Dit maakt prepay en self-service transacties zonder enige rompslomp mogelijk waarbij alle aspecten op het gebied van authorisatie in één pakket aangeboden worden.

Voor meer informatie over Liquix kunt u contact opnemen met Joggie Taute CEO op +31 41 865 74 60 of joggie.taute@liquix.eu, en voor Ortel Mobile met Wilfred Rottier, Vice President Sales en Marketing via wilfred@ortelmobile.com

Trefwoorden: Automatische Reloads, Direct Reloads, Liquix, Ortel, Prepay Diensten, Prepayment, Web Reloads,