Uw eigen online werkplek met software, direct beschikbaar. Waar u wilt. Wanneer u wilt.

Uw eigen online werkplek met software, direct beschikbaar. Waar u wilt. Wanneer u wilt. van Yuare

Door: Yuare  14-05-2007
Trefwoorden: Mkb, E-mail, Mail

informatie kon tot nu toe alleen via één computer met internettoegang. Dat is vanaf nu verleden tijd. Vanaf 9 mei2007 hebt u als ondernemer de mogelijkheid om overal te werken met YuAre, een initiatief van NetSourcing. YuAre biedt de mogelijkheid al uw eigen documenten en email altijd en overal te bekijken en te gebruiken Gewoon met de bekende software van o.a. Microsoft.

YuAre biedt ondernemingen alle vrijheid, u bepaalt immers zelf waar en wanneer u werkt. Op kantoor, thuis of onderweg. Ideaal voor ondernemers en hun medewerkers die veel onderweg zijn. Bovendien worden alle software updates automatisch verzorgd, u bent dus verzekerd van de meest recente software. Het werk dat ICT normaliter met zich mee brengt, neemt YuAre uit handen, U hebt dus nooit meer de zorg of alles goed werkt. Het team van YuAre neemt deze zorg geheel op zich. zodat u gewoon weer kunt gaan ondernemen.

Als afnemer van YuAre betaalt u alleen voor de programma’s die u daadwerkelijk afneemt en voor de periode (in maanden) dat deze worden afgenomen. U kunt daarbij kiezen uit een breed scala van verschillende standaardprogramma’s van bekende leveranciers. U betaalt dus geen enorme bedragen meer voor lange periodes, terwijl je eigenlijk maar beperkt gebruikt. Met YuAre betaalt u per maand een vast bedrag (al vanaf € 6,00), alle kosten zijn daarmee inzichtelijk. Hiermee doorbreekt YuAre de manier waarop software nu aangeschaft en gebruikt wordt. Dure pakketten zijn niet meer nodig: betalen voor werkelijk gebruik is YuAre.

YuAre biedt 100% veiligheid en privacy van data en systemen. Als er een pc crasht, is er niets aan de hand. Alle bestanden staan namelijk veilig opgeslagen in het datacenter van YuAre. Ook is er een optimale beveiliging tegen virussen en spam. Het resultaat: onbezorgd werken, alle risico’s zijn afgedekt.

Ten opzichte van de huidige ICT-oplossingen, biedt YuAre de mogelijkheid om geheel online de gewenste aanvraag en samenstelling van applicaties te kiezen. Hierdoor kunt u al binnen enkele minuten (direct dus!) aan het werk, zonder tussenkomst van technische beheerders.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van YuAre is het servicedeskteam dat dagelijks bereikbaar is voor klanten met algemene, technische of administratieve vragen.

YuAre is zeer geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen en bedrijven met medewerkers die veel onderweg zijn of vanuit verschillende lokaties werkzaam zijn.

Samenwerken wordt nu nog eenvoudiger.


Met YuAre kunt u overal ter wereld inloggen, zonder ingewikkelde installatiehandleidingen en instructies. Uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van Mobility naar de kwaliteit van instructies van aanbieders van online diensten, blijkt dat bij vijf van de zeven providers kleine of grote fouten in de handleidingen staan, welke niet tot de beloofde toegang leiden óf een onveilige verbinding opleveren. Met YuAre wordt de noodzakelijke software automatisch geinstalleerd . U hebt simpelweg alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Over Netsourcing
YuAre is een dochteronderneming van NetSourcing.

NetSourcing biedt ondernemingen innovatieve en betrouwbare outsourcing van ICT als integraal concept. NetSourcing richt zich op ondernemingen die graag profiteren van de gemakken die ICT kan bieden. NetSourcing is vooral een geschikte partner voor ondernemingen, waar de medewerkers op verschillende locaties werkzaam zijn. NetSourcing laat ICT voor u werken.

Voor meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met YuAre. Telefoon: 0800-callyuare (08002255982) Mail: [email protected]

Trefwoorden: Applicaties, Back-up, Betrouwbaar, Crm, E-mail, Mail, Mkb, Office, Ondernemers, Veilig, Werkplek Online