ALFA ACCOUNTANTS EN ADVISEURS VIJF JAAR HOOFDSPONSOR RIDE FOR THE ROSES

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  03-04-2008
Trefwoorden: Evenement, Hoofdsponsor, Kwf

ALFA ACCOUNTANTS EN ADVISEURS VIJF JAAR HOOFDSPONSOR RIDE FOR THE ROSES

WAGENINGEN, 3 april 2008 - Alfa Accountants en Adviseurs is de komende vijf jaar hoofdsponsor van het wielerevenement Ride for the Roses. Daartoe werden op 27 maart handtekeningen gezet. Namens de hoofddirectie van Alfa was Sybren Miedema aanwezig op een gepaste locatie: de rozenkwekerij van ondernemer Ronald Barendse in Naaldwijk. Alfa stelt als hoofdsponsor jaarlijks een bedrag van 15.000 euro ter beschikking aan KWF Kankerbestrijding.

In zijn toespraak gaf Sybren Miedema aan trots te zijn dat Alfa vijf jaar optreedt als hoofdsponsor van de Ride for the Roses en dat er meer is dan werken alleen. “Wij hechten aan een goede balans tussen werk en privé voor een geestelijk en fysiek welbevinden. Maatschappelijke betrokkenheid vormt daarin een belangrijk element. Daarnaast kunnen we ons als organisatie verbinden aan een maatschappelijke activiteit die er toe doet. Een activiteit zoals Ride for the Roses. De drijfveer en de inzet van het bestuur en vrijwilligers van de Stichting Ride for the Roses dwingt respect af. Mensen samen in beweging brengen voor een doel dat veel mensen raakt, de strijd tegen kanker!”

Naast medewerkers van Alfa waren onder meer de bestuursleden Dick van Kerpel en Ruud Kamphuis van de Ride for the Roses aanwezig. Naast de lovende woorden over en weer stonden de rozen uiteindelijk ook centraal tijdens de ondertekening. Ondernemer Ronald Barendse was zeer verguld dat de ondertekening in zijn bedrijf plaatsvond. Het wielerevenement wordt dit jaar op 31 augustus in Goes gehouden.

Ook een steentje bijdragen? Kijk op www.ridefortheroses.nl voor de mogelijkheden.

Trefwoorden: Evenement, Hoofdsponsor, Kwf

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share