Alfa blijft beste dienstverlener in accountancy- en belastingadvies

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  23-06-2008
Trefwoorden: Dienstverlener, Nivra, Sprout

WAGENINGEN, 20 juni 2008 - Alfa Accountants en Adviseurs is voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot beste dienstverlener in de categorie Accountancy en belastingadvies. Deze topprestatie staat vermeld in de nieuwste editie van het vakblad Sprout, die vandaag verschijnt. Alfa staat bovendien op nummer 2 in de Sprout 100. Dit is de lijst van beste dienstverleners in Nederland.

Het onderzoek van Sprout is uitgevoerd in samenwerking met TNS NIPO. Klanten van Alfa werd gevraagd naar (de service van Alfa bij) verschilllende onderwerpen. Zij beoordeelden Alfa op gebieden als het afhandelen van klachten, tijdsplanning, budget, prijs / kwaliteitverhouding, inhoudelijke kennis en onafhankelijk advies. Meer dan eens bezet Alfa de eerste, tweede of derde plaats bij deze onderwerpen, zo schetst het onderzoek van Sprout. Van de ondervraagde klanten is dertien procent dit jaar ‘zeer tevreden’ over de dienstverlening.

In 2007 werd Alfa ook tot beste dienstverlener in de categorie Accountancy- en belastingadvies verkozen. De organisatie prolongeert dit jaar dus deze titel. In de Sprout 100 bezette Alfa vorig jaar de vijfde plaats, nu stijgt Alfa naar de nummer 2-positie.

Alfa is de afgelopen jaren frequent beoordeeld door klanten en organisaties. In de uitgave ‘Topbedrijven van de toekomst’ werd Alfa neergezet als organisatie die onderscheidend werkt en daarbij flexibel en innovatief is. Bovendien werden toekomstverwachtingen rond markt- en medewerkersontwikkelingen hoog gewaardeerd. Op het gebied van klanttevredenheid eindigde de organisatie op de tweede plaats in de brancheverkenning van het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIVRA).

Trefwoorden: Dienstverlener, Nivra, Sprout, Tns Nipo

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share