ALFA HOOFDSPONSOR RIDE FOR THE ROSES

ALFA HOOFDSPONSOR RIDE FOR THE ROSES van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  29-05-2007
Trefwoorden: Sponsor, Hoofdsponsor

WAGENINGEN – Alfa Accountants en Adviseurs is dit jaar een van de hoofdsponsors van het wielerevenement Ride for the Roses. Deze sportieve tourtocht vindt plaats op 19 augustus in Groningen. De opbrengsten gaan naar de KWF Kankerbestrijding. De Ride for the Roses is een initiatief van de Amerikaanse wielrenner en ex-kankerpatiënt Lance Armstrong en vindt in Nederland voor de tiende keer plaats. Iedereen, van jong tot oud, kan eraan meedoen.

Alfa hoopt dat de tiende editie van de Ride for the Roses alle voorgaande tochten overtreft. De organisatie hanteert de slogan ‘de ondernemende mens centraal’ en toont haar maatschappelijke betrokkenheid. Daarom is Alfa een van de hoofdsponsors van dit evenement. De vele deelnemers stappen geheel belangeloos op de fiets en ondernemen de tocht om geld in te zamelen voor het goede doel.

Alfa-medewerkers, relaties van Alfa en vele andere sportievelingen stappen op 19 augustus op de fiets. De deelnemers kunnen een tour fietsen van 25, 50 of 100 kilometer. Met de opbrengsten van de Ride for the Roses is KWF Kankerbestrijding in staat om (meer) onderzoek te doen naar en voorlichting te geven over wapens tegen kanker. Belangrijke doelen van KWF Kankerbestrijding zijn uiteindelijk het voorkómen van de ziekte en het vergroten van de kans op genezing.

Ook een steentje bijdragen? Kijk op www.ridefortheroses.nl voor de mogelijkheden.

Trefwoorden: Hoofdsponsor, Sponsor

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share