ALFA INTEGREERT ADMINISTRATIEKANTOOR KLOP UIT OCHTEN

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  03-06-2008
Trefwoorden: Advies, Administratiekantoor, Deskundig

ALFA INTEGREERT ADMINISTRATIEKANTOOR KLOP UIT OCHTEN
DODEWAARD, 3 juni 2008 - Alfa Accountants en Adviseurs heeft het administratiekantoor Klop uit Ochten geïntegreerd bij de organisatie. Deze integratie is per 1 juni een feit en hiertoe zijn de handtekeningen inmiddels gezet. De medewerkers van het administratiekantoor gaan werken op de Alfa-kantoren Dodewaard en Bennekom.

Administratiekantoor Klop heeft zo’n veertien jaar zelfstandig bestaan. In de loop der jaren werden vraagstukken van klanten steeds complexer, mede door de veranderende regelgeving. Daarom ging het kantoor een samenwerkingsverband aan met Alfa. Deze samenwerking is nu omgezet in een samensmelting. De bedrijfsculturen passen goed bij elkaar: een persoonlijke benadering, doelgerichte advisering en goede begeleiding.

Met de integratie neemt Alfa het klantenbestand over. Het gaat hier om zowel bedrijven als particulieren. Alfa heeft alle vertrouwen in de samenwerking met de drie medewerkers van het voormalig administratiekantoor.

Alfa is voor haar klanten een partner in het ondernemerschap. Met ruim dertig vestigingen is Alfa thuis in iedere regio van Nederland. Meer dan 800 medewerkers beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeften van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers kunnen rekenen op deskundig advies.

Trefwoorden: Administratiekantoor, Advies, Deskundig, Klantenbestand, Ondernemerschap, Persoonlijke, Samenwerkingsverband, Zelfstandig

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share