ALFA MEEST KLANTVRIENDELIJKE ACCOUNTANTSKANTOOR VAN NEDERLAND

ALFA MEEST KLANTVRIENDELIJKE ACCOUNTANTSKANTOOR VAN NEDERLAND van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  11-05-2007
Trefwoorden: Meest Klantvriendelijke Kantoor

WAGENINGEN, 11 mei 2007 - Alfa is het meest klantvriendelijke accountants- en advieskantoor van Nederland. Dat staat in het magazine Sprout. Alfa verdient een eerste plaats omdat 94 procent van de klanten heeft aangegeven tevreden te zijn over de dienstverlening. 13 procent vindt de dienstverlening zelfs uitstekend. Alfa is trots op deze overwinning, die volgt op een reeks successen.

Het onderzoek van Sprout is uitgevoerd in samenwerking met TNS NIPO. Er zijn verschillende branches onder de loep genomen. Naast de eerste plaats in de sector accountancy en belastingadvies staat Alfa op de vijfde plaats in de totaallijst van Sprout.

Met ruim 94 procent tevreden klanten is ook Marco Korff, voorzitter van de hoofddirectie van Alfa, zeer gelukkig. Hij verklaart het hoog aantal tevreden klanten met het feit dat Alfa een unieke structuur heeft. Alfa is namelijk geen maatschap maar een organisatie waarbij alle medewerkers eigenaar zijn of kunnen worden. Ze delen mee in de waardegroei van het bedrijf. Alfa creëert een ‘wij-gevoel’ met ondernemende medewerkers. Dit blijkt ook uit de slogan ‘de ondernemende mens centraal’ .

Alfa is de afgelopen jaren frequent beoordeeld door klanten en organisaties. Zo werd Alfa vermeld in de uitgave ‘Topbedrijven van de toekomst’. Daarin werd Alfa neergezet als organisatie die onderscheidend werkt en daarbij flexibel en innovatief is. Bovendien werden toekomstverwachtingen rond markt- en medewerkersontwikkelingen hoog gewaardeerd. In 2003 haalde Alfa in een onderzoek van Management Team de derde plaats in de sector accountancy en belastingadvies. Op het gebied van klanttevredenheid eindigde de organisatie op de tweede plaats in de brancheverkenning van het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIVRA). In de uitgave ‘High Performing Organisations’ scoorde Alfa goed op het gebied van organisatieklimaat. Er werden hoge ogen gegooid op gebieden als loyaliteit, ondernemerschap, initiatief en herkenbaarheid.

Trefwoorden: Meest Klantvriendelijke Kantoor

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share