EERSTE PAAL NIEUW KANTOOR ALFA DE GROND IN

EERSTE PAAL NIEUW KANTOOR ALFA DE GROND IN van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  17-04-2007

AALSMEER - Onder grote belangstelling is op maandag 16 april de eerste paal geslagen voor een nieuw kantoor van Alfa Accountants en Adviseurs aan de Witteweg 2 in Aalsmeer. De openingshandeling werd verricht door de directeur Roy Vork.

Vork sprak alle aanwezigen kort toe. “Met de bouw van dit nieuwe kantoorpand bereiden wij ons voor op de toekomst. Wij willen onze medewerkers meer ruimte geven en de klanten een optimale dienstverlening bieden. Alfa wil een goed klankbord zijn voor de ondernemer van vandaag.”
De bouw is in handen van bouwbedrijf Mulckhuyse uit Nieuw-Vennep. Naar verwachting wordt het nieuwe Alfa-kantoor dit najaar opgeleverd.

Het aantal medewerkers in Aalsmeer is inmiddels uitgebreid. Dit omdat eerder dit jaar het administratie- en belastingadvieskantoor Ouburg uit Hoofddorp is geïntegreerd. Deze integratie betekent voor beide partijen een verdere professionalisering.

Alfa is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector en heeft een landelijk netwerk van 35 kantoren. De accountantsorganisatie beschikt over professionals die ondersteuning verlenen op terreinen als belastingen, subsidies, juridische zaken, bedrijfskunde, personeel en organisatie.


Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share