JAARVERSLAG ALFA ACCOUNTANTS EN ADVISEURS BLIKT TERUG OP SUCCESSEN

JAARVERSLAG ALFA ACCOUNTANTS EN ADVISEURS BLIKT TERUG OP SUCCESSEN van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  12-04-2007
Trefwoorden: Jaarverslag

WAGENINGEN, 4 april 2007- Alfa kijkt terug op een succesvol 2006. Inclusief overnames nam de omzet toe met 15,1 procent over de periode mei tot en met december. De autonome groei bedroeg 6,8 procent over diezelfde periode. Terugrekenend naar twaalf maanden bedroeg de omzet 52,2 miljoen euro. De positieve cijfers staan in het jaarverslag van het accountants- en adviseurskantoor dat op 2 april is verschenen. Met het succesvolle jaar achter zich bevestigt Alfa haar positie in de Nederlandse Account

Alfa nam in 2006 twee kantoren over, Withuis in Zutphen en Fedac in Hoevelaken. Per 1 januari 2007 zijn nog eens drie kantoren geïntegreerd in de organisatie: Ouburg in Aalsmeer, Hendriksen & Kruizinga in Hoogeveen en Schoonderwoerd in IJsselstein. Alfa blijft ook in 2007 een actief en kritisch overnamebeleid voeren.

Grote uitdaging voor ons en voor de gehele accountancymarkt blijft het aantrekken van voldoende en bekwaam personeel, stelt Marco Korff van Alfa’s hoofddirectie in het jaarverslag. In 2006 groeide het aantal medewerkers tot een totaal van 718 (648 FTE). Met de overnames per 1 januari van dit jaar is het aantal personeelsleden met nog eens 25 medewerkers gestegen.

Mensen intern opleiden tot professionals staat bij Alfa hoog in het vaandel. In 2006 is Alfa gestart met een eigen opleiding, leerling assistent-accountant. Daaraan nemen nu elf mensen deel. Daarnaast geeft Alfa sinds 1999 certificaten uit aan werknemers, waarmee zij participeren in de onderneming. Na drie jaar kan iedere medewerker bij Alfa certificaten kopen. Inmiddels is zo’n 60 procent van de werknemers certificaathouder. Het rendement op de certificaten in het afgelopen boekjaar bedroeg 16,8 procent.

Trefwoorden: Jaarverslag

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share