NIEUWE DIRECTIEVOORZITTER ALFA GORINCHEM EN RAAMSDONKSVEER

NIEUWE DIRECTIEVOORZITTER ALFA GORINCHEM EN RAAMSDONKSVEER van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  12-08-2008
Trefwoorden: Retail, Bouw, Mkb


NIEUWE DIRECTIEVOORZITTER ALFA GORINCHEM EN RAAMSDONKSVEER

GORINCHEM, 12 AUGUSTUS - Met ingang van 1 september 2008 is Arnoud Bosch RA de nieuwe directievoorzitter van de Alfa-kantoren in Gorinchem en Raamsdonksveer. Bosch volgt per genoemde datum Wim van Geer AA/Fb op, die op grond van zijn leeftijd met ingang van 1 september zijn dienstverband bij Alfa zal beëindigen. Laatstgenoemde neemt afscheid op 29 augustus.


Wim van Geer is directeur van het kantoor in Gorinchem sinds 1 december 1986 en met succes. Het kantoor is in die periode uitgegroeid van zestien medewerkers tot het huidige team van 80 professionals. Naar aanleiding van de sterke groei én om de voortgaande evenwichtige uitbouw van het kantorencluster te borgen, is in 2001 het huidige directieteam gevormd met de heren Pieter Dammers, Nico van der Wal en Mark van der Put.

De scheidend directievoorzitter heeft ervaren dat Alfa door haar cultuur, volume en ontwikkeling van deskundigheid goed inspringt op behoeften en vragen uit de markt. Met ruim 800 professionals in dienst weet Alfa zich te specialiseren in meerdere branches zoals de bouw, de retail, de binnenvaart en de automotive.

Arnoud Bosch heeft na het afronden van zijn studie als accountant gewerkt bij Moret Ernst & Young en SNS REAAL en daarna als zelfstandig accountant. Op grond van zijn werkervaring ziet Bosch goede kansen en fikse uitdagingen voor Alfa in de dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf (MKB). De deskundigheid en de positie van Alfa in de agrarische sector biedt daarnaast eveneens mogelijkheden voor verdere uitbouw.

Alfa is zeer ingenomen met Bosch als opvolger van Van Geer en wenst hem succes om, met het directieteam en de medewerkers, de reputatie van het kantorencluster naar het MKB en de land- en tuinbouw op dynamische wijze te continueren.

Wilt u kennismaken met de nieuwe directievoorzitter Arnoud Bosch of afscheid nemen van Wim van Geer? Alfa nodigt u van harte uit voor een feestelijke bijeenkomst. U bent op 29 augustus tussen 15.00 en 19.00 uur welkom in de binnentuin van de Evenementenhal Gorinchem.

Trefwoorden: Agrarische Sector, Beëindigen, Beëindigen Dienstverband, Bouw, Cultuur, Deskundigheid, Dienstverband, Directeur, Directievoorzitter, Groei, Mkb, Professionals, Retail,

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share