NIEUWE SAMENWERKING ALFA EN USG RESTART

NIEUWE SAMENWERKING ALFA EN USG RESTART van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  18-04-2008
Trefwoorden: Ondernemersschap

NIEUWE SAMENWERKING ALFA EN USG RESTART

WAGENINGEN/UTRECHT, 18 april 2008 - Alfa Accountants en Adviseurs en USG Restart zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Samen bieden zij mensen die willen reïntegreren, de mogelijkheid zelfstandig ondernemer te worden. Het startschot voor dit samenwerkingsverband klonk 8 april jongstleden bij USG Restart in Amersfoort.

Mensen die in aanmerking komen voor de samenwerking tussen Alfa en USG Restart zijn veelal mensen met een handicap, een Wajong-uitkering, of mensen die moeilijkheden op de arbeidsmarkt ondervinden. Eerst voert USG Restart een assessment uit om te kijken naar de competenties en talenten. Als de zelfstandig ondernemer geschikt is voor het zelfstandig ondernemersschap, is de volgende stap het zoeken van de juiste onderneming. Wanneer de keuze eenmaal gemaakt is, begeleiden de adviseurs van Alfa de ondernemer verder op deskundige wijze. Hierbij wordt gestreefd naar een financieel, gezonde toekomst.

De aankomende starter kan kiezen voor een bedrijf zonder personeel of voor ondernemen in een franchiseformule. Ook kan gekozen worden voor het overnemen van een bestaand bedrijf. Alfa heeft verschillende formules geselecteerd die goede mogelijkheden bieden voor startende ondernemers.

Wie is Alfa Accountants en Adviseurs?
Persoonlijk in de omgang met klanten en professioneel als het om vakkennis gaat. Alfa is voor haar klanten een partner in het ondernemerschap. Met ruim dertig vestigingen is Alfa thuis in iedere regio van Nederland. Meer dan 800 medewerkers beschikken over deskundigheid, kennis en inzicht om in te spelen op de behoeftes van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Ondernemers kunnen rekenen op deskundig advies.

Wie is USG Restart?
USG Restart is één van de toonaangevende spelers op de markt van mobiliteit, arbeids(re)integratie, begeleid werken en sociale activering in Nederland. Dit doen zij door effectieve begeleiding van groepen en individuen in het verkrijgen van een - zo mogelijk - duurzame rol in de arbeidsmarkt.
USG Restart begeleidt in uiteenlopende trajecten ruim 10.000 klanten naar een betere en/of meer bestendige plek op de arbeidsmarkt. USG Restart is onderdeel van USG People.

Meer informatie over deze organisaties? Neem dan een kijkje op de websites www.alfa-accountants.nl of www.usgrestart.nl.

Trefwoorden: Ondernemersschap

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share