Open huis Alfa Accountants en Adviseurs

Open huis Alfa Accountants en Adviseurs van Alfa Accountants En Adviseurs

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  08-05-2007
Trefwoorden: Accountants, Open Huis

GRONINGEN – Alfa Accountants en Adviseurs heeft het kantoor aan de Friesestraatweg 175B gerenoveerd en verbouwd. Daarom houdt het kantoor op 22 mei 2007 van 14.00 tot en met 19.30 uur open huis. Er is bij de verbouwing veel aandacht besteed aan de ontvangst van klanten en relaties en de werkomstandigheden van het personeel.

Alfa is trots op het resultaat. Bent u benieuwd? Maak kennis met Alfa Accountants en Adviseurs en kom naar het open huis op 22 mei in Groningen.

Alfa is zeer betrokken bij de maatschappij en is daarom hoofdsponsor van het landelijke wielerevenement Ride for the Roses. Deze tocht vindt plaats in Groningen op 19 augustus aanstaande. Alle opbrengsten van deze tourtocht komen ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Tijdens het open huis wordt de nodige aandacht besteed aan het sportieve evenement.

Alfa Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector en beschikt over een landelijk netwerk van 35 kantoren. De organisatie beschikt over een uitgebreide adviesafdeling die ondersteuning verleent op terreinen als belastingen, subsidies, juridische zaken, bedrijfskunde, personeel en organisatie.

Trefwoorden: Accountants, Open Huis

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share