Samengaan Fedac en Alfa: Kennisbundeling op retailgebied

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  29-06-2006
Trefwoorden: Retail, Samenwerking, Bedrijfsovername

Samengaan Fedac en Alfa: Kennisbundeling op retailgebied

Wageningen, 29 juni 2006 – Alfa Accountants en Adviseurs timmert aan de weg. Per 28 juni 2006 behoort Fedac Accountants & Adviseurs, tot voor kort een participatie van retail service organisatie Intres uit Hoevelaken, tot de Alfa-groep. Deze organisatie presenteert zich onder de naam Alfa Fedac Accountants en Adviseurs, gespecialiseerd in retail. Hierdoor ontstaan vele nieuwe kansen en kunnen ondernemers profiteren van de expertise van beide organisaties op retailgebied.

Door de gecombineerde kennis en toegang tot de retailbranches van Alfa en Fedac worden ondernemers nog beter begeleid. Beide organisaties beschikken over een uitgebreid netwerk en zijn nauw gelieerd met brancheorganisatie Mitex. Ondernemers kunnen terecht voor zaken op het gebied van accountancy, retailadvisering, administraties, subsidies, juridische en fiscale zaken, sociale zekerheid en loonadministraties. Daarnaast worden de krachten op het gebied van bedrijfskengetallen en bedrijfsoverdrachten gebundeld. Ook op het gebied van online-diensten zijn ondernemers aan het juiste adres.

Fedac blijft als zelfstandige unit van Alfa werken vanuit de huidige locatie, het Intres-pand in Hoevelaken. Dit biedt voordelen, omdat zij een nauwe band heeft opgebouwd met Intres en haar divisies. De locatie in Hoevelaken vormt per
28 juni 2006 tevens het retailkenniscentrum voor de hele Alfa-organisatie.

Binnen een jaar tijd vindt voor Alfa de tweede overname plaats. Begin dit jaar werd het accountantskantoor Withuis uit Zutphen overgenomen en nu volgt Fedac. Gezien de jarenlange specialistische ervaring binnen Fedac in de branches sport, mode, wonen en media, kan Fedac met recht zeggen: Fedac gestoeld op retail.


Voor meer informatie surf naar www.alfa-accountants.nl  en www.fedac.nl .

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Retail, Samenwerking

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share