SPECIAL ALFA OVER ONTWIKKELINGEN IN DE RETAIL

Door: Alfa Accountants En Adviseurs  17-06-2008
Trefwoorden: Retail, Accountants En Adviseurs, Cijfers Die Spreken,

SPECIAL ALFA OVER ONTWIKKELINGEN IN DE RETAIL

WAGENINGEN, 17 juni 2008 – De retailmarkt is volop in beweging en het is voor ondernemers belangrijk hierop te anticiperen. Alfa Retailadviseurs heeft daarom ook dit jaar een speciale uitgave op de markt gebracht: Cijfers die Spreken Retail. Zowel Alfa-professionals, klanten én externe autoriteiten in de branche laten hierin hun licht schijnen over actuele ontwikkelingen in de retail.

Cijfers die Spreken Retail bestaat dit jaar uit drie onderdelen. In het eerste deel komen de retailbranches aan bod. Wat waren de belangrijkste ontwikkelingen in 2007? Wat zijn populaire
artikelen, zijn er trends zichtbaar en in hoeverre kunnen ondernemers hierop anticiperen? Beschikbare kengetallen binnen een winkelconcept komen ook uitgebreid aan de orde. Sturen op cijfers betekent voor retailondernemers, beleid waar nodig tijdig aanpassen en analyseren. Alfa Retailadviseurs heeft hiervoor de afgelopen jaren een eigen benchmark opgebouwd.

In deel 2 van Cijfers die Spreken Retail staat (het belang van) personeel centraal. Hoe staat het met de vakkundigheid, wat wordt er van hen verwacht en is werken in de retail nog aantrekkelijk? Deze vragen en meer interessante onderwerpen worden uitgebreid toegelicht door een aantal ervaringsdeskundigen.

Deel 3 van Cijfers die Spreken Retail behelst een aantal artikelen waarin retailadviseurs hun licht laten schijnen over ontwikkelingen die momenteel extra aandacht verdienen. Denk bijvoorbeeld aan payrolling. Wat dat precies inhoudt? Dat is te lezen in Cijfers die Spreken Retail 2008.

Alfa Retailadviseurs is gespecialiseerd in het midden- en klein bedrijf binnen de retail en is onderdeel van Alfa Accountants en Adviseurs. De dienstverlening behelst onder meer administratieve ondersteuning, het benutten van fiscale voordelen, begeleiding en advies bij voorzetting en overdracht van een bedrijf en het aanpassen van de bedrijfsvoering.

Geïnteresseerd in een exemplaar van Cijfers die Spreken Retail? Download de editie op de website alfa-fedac.nl of stuur een e-mail naar [email protected]

Meer informatie over Alfa Retailadviseurs staat op alfa-fedac.nl.

Trefwoorden: Accountants En Adviseurs, Cijfers Die Spreken, Retail,

Contact Alfa Accountants En Adviseurs

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share