Bedrijfstrainingen in genezen met 64 planten door Gouden Era

Bedrijfstrainingen in genezen met 64 planten door Gouden Era van Gouden Era

Door: Gouden Era  20-10-2014
Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijze, Natuurlijke Geneeswijzen, Training genezen met planten

Trainingen door Gouden Era In de afgelopen jaren heb ik heel veel kennis opgedaan over hoe je als mens (of dier!) wel en niet geneest van een heel scala aan ziektes en klachten. Chemisch bewerkte medicijnen zijn niet het antwoord om voor eens en voor altijd beter te worden. Alles wat chemisch nagemaakt is, werkt niet door naar het etherische lichaam. Dáár bevindt zich de basis van alles waar we last van kunnen hebben. Zelfs wanneer iemand struikelt, zie ik iets in het etherische lichaam wat die val veroorzaakt heeft: werkelijk alles bevindt zich daar en het is daarom zaak om middelen aan te wenden, die het etherische lichaam ook genezen of opschonen van alle ballast. Alleen dán worden mensen niet nogmaals ziek. In het begin miste ik een medische achtergrond. Ik heb immers talen gestudeerd en taalkunde en ik weet niet zoveel over anatomie, fysiologie en over een heleboel ziektes. Aan de andere kant weet mijn huisarts dat ook niet en de jeugdarts hier in Wageningen wordt ook niet gehinderd door enige kennis van zaken. Wat ik wél kan, is de ziektes verwijderen en wat kan het dan nog schelen wat het is, als het weg is? Maar ik ben nu eenmaal in bijna alle onderwerpen geïnteresseerd, dus ik doe mijn uiterste best om alles te begrijpen. Ik heb 25 jaar lesgegeven in taal en cultuur, onder andere bij bedrijven. Nu ga ik dat weer doen, maar dan in genezen. Ik denk dat ik namelijk verre van de enige persoon ben, die graag gezonde en blije mensen wil zien, overal waar ik kijk! Ik kan je een heleboel leren over welke planten er genezende kwaliteiten hebben en wat ze doen. Met de kennis die je in een training van mij krijgt, kun je heel goede medicijnen maken. Als een middel niet goed werkt, kan dat zijn doordat er nog iets bij moet of dat de verhouding van de ingrediënten nog iets gewijzigd mag worden. Hier vind je een kleine greep uit een heleboel getuigenissen uit de tijd, waarin ik een taalschool had en bedrijfstrainingen gaf: We hebben heel veel geleerd in korte tijd, zowel over de taal als over de Nederlandse cultuur. In deze cursus leer je snel en effectief Nederlands. Ook de grammatica wordt goed uitgelegd. Sophia is de beste docent die we ooit gehad hebben! - Mijn groep gevorderde particuliere cursisten uit Wageningen ---------------------------------------------- Ik kan nu niet alleen Grieks spreken, maar ook faxen en mailen! Dat is onontbeerlijk voor snelle bestellingen - De eigenaar van een bedrijf dat levensmiddelen importeert uit Griekenland ----------------------------------------------- De trainingen technisch Duits en Engels die georganiseerd worden door Sophia, verlopen heel goed en de trainers zijn zeer professioneel - PTC+ --------------------------------------------------

Trefwoorden: Alternatieve Geneeswijze, Natuurlijke Geneeswijzen, Training genezen met planten

Andere voorbeelden van portfolio vanGouden Era

10-11-2015

Alles over het paleodieet

Alles over het populaire paleodieet. Hoe gezond is het eigenlijk? En kun je dat nog verbeteren?


10-11-2015

Immuunsysteem, lymfestelsel en vitamine A

Wat je immuunsysteem echt is, wat je lymfestelsel écht doet en wat vitamine A voor je betekent. Ik verklap alvast: nooit meer ziek.


10-11-2015

De basis van de ziekte van Lyme plus de oplossing

Wat de ziekte van Lyme allemaal kan aanrichten in je lijf en hoe je er écht voor altijd van afkomt. Dus op zo'n manier dat de ziekte niet terugkomt.


10-11-2015

Kanker en een gezonde celdeling

Kanker is niet genezen als de tumor verdwenen is! Het is pas echt genezen als je DNA geheeld is, zodat er geen fouten meer gemaakt worden tijdens het delen van je cellen. Alleen dan komt de ziekte niet meer terug.